Paris Hilton: «Κάθε φορά που έκανα ντους με παρακολουθούσαν, ένιωθα να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου»

Η σοκαριστική κατάθεση της για την βία που δέχτηκε στο Provo Canyon School

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Paris Hilton: «Κάθε φορά που έκανα ντους με παρακολουθούσαν, ένιωθα να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου»

Η Paris Hilton βρέθηκε χθες, Τρίτη, στο δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει και να περιγράψει τη συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική βία που υπέστη.

Η 39χρονη κληρονόμος εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές και σοκαριστικές στιγμές που βίωσε όσο βρισκόταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα, με την ίδια να κατηγορεί ανοιχτά το προσωπικό του Provo Canyon School για κακοποίηση όλων των ειδών.

Η Paris Hilton μάλιστα προσπαθεί με ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να καταφέρει να κλείσει το συγκεκριμένο σχολείο αλλά και παρόμοια ιδρύματα, τα οποία κακοποιούν ανήλικα παιδιά.

Η κατάθεση της Paris Hilton για την κακοποίηση που δέχτηκε

«Ονομάζομαι Paris Hilton, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ. Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη, όπου με απάγουν στη μέση της νύχτας δύο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει.

Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση. Με απέκοψαν από τον έξω κόσμο και στερήθηκα όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη.

Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καθόλου ιδιωτικός χώρος -κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου ένιωθα μάτια να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου. Ήμουν απλώς ένα παιδί και ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα.

Λέω την ιστορία μου, όχι για να με λυπούνται αλλά για να ρίξω φως σε όσα γίνονταν τότε και εξακολουθούν να συμβαίνουν τώρα. Οι άνθρωποι που εργάζονται, διαχειρίζονται και χρηματοδοτούν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να ντρέπονται. Πώς μπορούν και ζουν γνωρίζοντας όλη αυτή την κακοποίηση;», τόνισε η Paris Hilton στο δικαστήριο. Να προσθέσουμε, ωστόσο, ότι η Paris Hilton έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση!

Paris Hilton για κακοποίηση