Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απομάκρυνσή του από το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Μίλαγε με τρεμάμενη φωνή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απομάκρυνσή του από το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έγινε γνωστή η πρώτη αντίδραση που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν του έγινε γνωστό από την ΕΡΤ το γεγονός ότι απομακρύνεται από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η δημόσια τηλεόραση έκανε τη σχετική ανακοίνωση πριν από μερικές μέρες, ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έκανε καμία σχετική δήλωση.

Πέτρος Φιλιππίδης Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Μόλις 5 λεπτά διήρκεσε το τηλεφώνημα που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με στέλεχος της παραγωγής, της εταιρείας του κύριου Καραγιάννη. Ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΡΤ, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να συνεχίσει στη σειρά. Μαθαίνω ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και κάποια στιγμή μιλούσε με σπασμένη φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», και το «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, εξήγησε τι θα γίνει με τον ρόλο του ηθοποιού, μετά την απομάκρυνσή του από τα γυρίσματα.

Η ΕΡΤ, με επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε το τέλος του Πέτρου Φιλιππίδη από τη νέα σειρά, η οποία μάλιστα σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ

«Ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο. Όχι αυτή την Παρασκευή, την επόμενη. Θα δούμε τον Παρασκευά να εξαφανίζεται, μέσω διηγήσεων ηρώων. Το πώς ακριβώς, πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί, θα τα μάθουμε από την πλοκή. Πάντως, δεν πεθαίνει ο ήρωας και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης απομακρύνθηκε και από το τρέιλερ της σειράς.