Δημήτρης Τσακάλας: «Σε κάποιες οντισιόν μου πρότειναν αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί»

Αποκάλυψε τους λόγους για οποίους έχασε αρκετές δουλειές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Τσακάλας: «Σε κάποιες οντισιόν μου πρότειναν αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Τσακάλας μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και αποκάλυψε τους ρόλους που έχασε επειδή αρνήθηκε τις προτάσεις των ιθύνοντων.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε αρχικά: «Επιστρέφω στο "Καφέ της Χαράς" με έναν γκεστ ρόλο. Δεν θα μπορούσα να είμαι για περισσότερα επεισόδια, έχουν προχωρήσει πολύ στα γυρίσματα.

Ο ρόλος του Μπίλυ είναι τατουάζ πάνω μου, έτσι με φωνάζουν στον δρόμο. Είχα να δω τον Χάρη Ρώμα από τότε, είναι συνέχεια πάνω απ’ όλα, επιβλέπει τα πάντα. Ασχολούμαι με το σενάριο, είχα δώσει τα χέρια με ένα κανάλι, αλλά, λόγω κορωνοϊού, "πάγωσε"».

Δημήτρης Τσακάλας παρενόχληση

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Τσακάλας πρόσθεσε: «Στα ξεκινήματά μου, σε κάποιες οντισιόν μού πρότειναν αν ήθελα να πάω σπίτι τους για ένα κρασί. Με το που έλεγα “όχι”, ξαφνικά δεν ξαναχτύπαγε το τηλέφωνο. Έχω απορρίψει οντισιόν, γιατί δεν μου άρεσε αυτός που την έκανε».

Λίγα λόγια για τη ζωή του Δημήτρη Τσακάλα

Ο Δημήτρης Τσακάλας γεννήθηκε στο Μαρούσι, στις 23 Απριλίου 1984, και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ράμπια Γιάννη Μπέζου (2001 - 2002), ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή Ίασμος Βασίλη Διαμαντόπουλου (2002 - 2005). Επίσης, έχει σπουδάσει σκηνοθεσία στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ (2005 - 2007) και στο NEW YORK COLLEGE (2008 - 2011).

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 2003, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Μπίλυ Πολυμενέα στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά «Το καφέ της Χαράς».

Ακολούθησαν οι σειρές «Πολυθρόνα για τρεις», «Σε Είδα...», «1 μήνας και κάτι» και «Υπάρχουν άντρες και άντρες». Τις σεζόν 2008 - 2010, συμμετείχε στην κωμική σειρά «Η Πολυκατοικία». Το 2015, έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Εθνική Ελλάδος». Το 2015-2016, πρωταγωνίστησε στη σειρά «Χωρίς εσένα». Το 2017-2018, ενσάρκωσε τον ρόλο του Απόστολου Ταλαγάνη στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Παρθένα Ζωή».