Ξέσπασε ο Τάσος Νούσιας - «Ο βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται, τ' ακούτε βρωμιάρηδες!!!»

«Καμία ανοχή!!!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Τάσος Νούσιας - «Ο βιασμός και η παιδεραστία εκτελούνται,  τ' ακούτε βρωμιάρηδες!!!»

Ο Τάσος Νούσιας ξέσπασε με αφορμή όλες τις καταγγελίες των ηθοποιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με ένα αιχμηρό κείμενο, αναφορικά με όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής, ιδίως αυτά που σχετίζονται για την παρενόχληση ανήλικων παιδιών.

Ο ίδιος τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να συγχωρούνται, αλλά να τιμωρούνται. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Νούσιας έγραψε:

«Όλα τα άλλα τιμωρούνται και κάποια στιγμή μπορεί και να συγχωρούνται. Ο ΒΙΑΣΜΟΣ και η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ εκτελούνται, τ΄ακούτε βρομιάρηδες!!! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ».

Ξέσπασε ο Τάσος Νούσιας με αφορμή τις καταγγελίες

Τάσος Νούσιας: «Ζήλεψα τις "Άγριες Μέλισσες"»

Ο Τάσος Νούσιας είχε πρόταση να αναλάβει τον ρόλο του «Δούκα» στις «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο αρνήθηκε και, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, τελικά ζήλεψε με την επιτυχία που σημείωσε η σειρά, αλλά δεν ήταν εφικτό να δεχτεί την πρόταση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει φέτος στην «Έξαψη», τη νέα σειρά του Mega που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Μιλώντας στο «7 Μέρες TV», αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τη σειρά του ΑΝΤ1 -δείτε εδώ ένα spoiler.

Πέρυσι, αρνήθηκες να συμμετάσχεις στις «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα, εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς

«Εκεί ήταν ξεκάθαρο εξαρχής ότι το σήριαλ θα ήταν καθημερινό. Στη δεδομένη περίπτωση γνώριζα για δύο επεισόδια την εβδομάδα, γεγονός που διασφαλίζει τη φροντίδα ενός εβδομαδιαίου προγράμματος και όχι καθημερινού, παρ'όλο που οι "Άγριες Μέλισσες" είναι μια εξαιρετική δουλειά. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα της σειράς».

Τάσος Νούσιας Άγριες Μέλισσες

Εκ των υστέρων μετάνιωσες που απάντησες αρνητικά;

«Ζήλεψα, με την καλή έννοια, το άρτιο αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν, όμως, και διάφορες παράλληλες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμάτων, από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος, με τα θέατρα κλειστά, τουλάχιστον έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε πιο απαιτητικές χρονικά τηλεοπτικές δουλειές».