Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Pop Up μετά την εξομολόγηση του Μοθωναίου

«Ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Pop Up μετά την εξομολόγηση του Μοθωναίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου και δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα του «Pop Up», αναφερόμενη στο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες την ιστορία του ηθοποιού και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε, και στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σοκαρισμένοι μετά το απόσπασμα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέσπασε στο τέλος της εξομολόγησής του.

Τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Δημήτρη Μοθωναίο

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος σε ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν, να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί που από μικρή ηλικία έχει περάσει δύσκολα, που, όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά συγκινημένη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η συγκίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

«Λύγισε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής «Pop Up», όταν μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, εξήγησε στους τηλεθεατές το λόγο που δεν αντέχει να πηγαίνει στο γραφείο της, αυτές τις ημέρες.

«Στα δικά μου τα αυτιά άρχισαν να έρχονται κάποια πράγματα. Όταν, λοιπόν, άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μου αυτές οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες, σταμάτησα να έρχομαι πια στο γραφείο. Νομίζω ότι καταλάβατε. Και τώρα ξέρετε και γιατί. Γιατί δεν αντέχω», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου