Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το περιστατικό στον γάμο Αντελίνας και Χάρη - «Έσκασε όλο το φερμουάρ του φουστανιού και...»

Η αποκάλυψη της για την «περιπέτεια» της στην δεξίωση του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το περιστατικό στον γάμο Αντελίνας και Χάρη - «Έσκασε όλο το φερμουάρ του φουστανιού και...»

Σήμερα το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του «Happy Day» ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που βίωσε στον γάμο της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως, όσο βρισκόταν στη δεξίωση του γάμου, ένα ατυχές συμβάν με το φόρεμά της στάθηκε αφορμή, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να την κοιτούν περίεργα.

Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι λεχώνα από τη Νάγια και γενικά έχω πάρει κι εγώ τα κιλά μου από την εγκυμοσύνη. Επειτα από λίγο έμεινα κι έγκυος στη Μαίρη. Προσπαθούσα, λοιπόν, να μπω σε ένα φουστάνι, στο οποίο δεν χωρούσα. Μου κουμπώνει με το ζόρι, είναι χειμώνας.

Με το που φτάνω στο πάρτι, σκάει όλο το φερμουάρ του φουστανιού, με αποτέλεσμα σε όλη τη δεξίωση να κυκλοφορώ με το παλτό. Στον μπουφέ με το παλτό, στον χορό με το παλτό… Είμαι σε όλο τον γάμο με ένα παλτό και με κοιτάνε σαν την τρελή του χωριού». Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι αποχώρησαν οριστικά από το «Happy Day» το ζευγάρι Μπέλλος - Μπέη!

Σταματίνα Τσιμτσιλή το περιστατικό στον γάμο Αντελίνας και Χάρη

Απίστευτη ατάκα στον αέρα του «Happy Day» - «Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα...»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του «Happy Day», όταν ακούστηκε η ατάκα «Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα...», από δημοσιογράφο την ώρα της εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα total κόκκινο look που της πήγαινε απίστευτα τόσο στα χρώματα όσο και στη σιλουέτα της.

«Φωτιά στα κόκκινα, σήμερα. Δεν σε βλέπω να κρυώνεις, βλέπω να ανάβεις φωτιές» είπε ο Γιώργος Σατσίδης με την παρουσιάστρια να απαντά: «Παρασκευή σήμερα, έρχεται παγετός, είπα να “πιάσω” μια φωτιά».

Happy Day Τσιμτσιλή Μεσσαροπούλου

Τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε το λόγο και απευθυνόμενη στον Γιώργο Σατσίδη είπε: «Όρθια την είδες; Κοίτα να σου σηκωθεί τώρα… Εμ... να σηκωθεί».

Όπως ήταν λογικό, όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια!