Νατάσα Μποφίλιου για Δημήτρη Μοθωναίο: «Σ' ευχαριστούμε φίλε μου.. Ξεκουράσου τώρα»

Το μήνυμα της μετά την σοκαριστική εξομολόγηση του ηθοποιού για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νατάσα Μποφίλιου για Δημήτρη Μοθωναίο: «Σ' ευχαριστούμε φίλε μου.. Ξεκουράσου τώρα»

Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε το δικό της μήνυμα υποστήριξης και αγάπης στον Δημήτρη Μοθωναίο, μετά τη σοκαριστική εξομολόγησή του.

Ο 37χρονος ηθοποιός προχώρησε το πρωί της Τετάρτης σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, κατά την οποία ομολόγησε πως σε πολύ μικρή ηλικία δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Η Νατάσα Μποφίλιου έστειλε έτσι ένα συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη, μετά την κατάθεση ψυχής του. Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram: «Εσύ, φωτεινό μου πλάσμα.

Εσύ, τα τραύματα και οι πληγές σου. Εσύ, η ομορφιά και η δύναμη. Εσύ το κουράγιο να σηκώνεσαι πάντα κι από πάντα. Να παλεύεις το σκοτάδι. Να το νικάς. Εσύ, που είσαι όλοι. Και όλοι που είμαστε εσύ.

Εσύ, που είσαι ο ίδιος φτιαγμένος από το υλικό των ονείρων. Το αληθινό. Σ' ευχαριστούμε φίλε μου. Ξεκουράσου τώρα».

Νατάσα Μποφίλιου για Δημήτρη Μοθωναίο

Στο μεταξύ, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου και δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα του «Pop Up», αναφερόμενη στο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες την ιστορία του ηθοποιού και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε, και στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σοκαρισμένοι μετά το απόσπασμα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέσπασε στο τέλος της εξομολόγησής του.

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος σε ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν, να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί που από μικρή ηλικία έχει περάσει δύσκολα, που, όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά συγκινημένη.