Ζερόμ Μπόατενγκ: Νεκρή η πρώην σύντροφος του, Κάσια Λένχαρντ, μετά τον χωρισμό τους

Η Κάσια είχε χαρακτηρίσει «διάβολο» τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου και ορκίστηκε να μιλήσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζερόμ Μπόατενγκ: Νεκρή η πρώην σύντροφος του, Κάσια Λένχαρντ, μετά τον χωρισμό τους

Σοκ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της πρώην συντρόφου του Γερμανού ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ, μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό τους.

Η 25χρονη Kasia Lenhardt βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Βερολίνο από την αστυνομία την Τρίτη. Το μοντέλο που γεννήθηκε στην Πολωνία χώρισε από τον φίλο της ποδοσφαιριστή Ζερόμ Μπόατενγκ πριν από μια εβδομάδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Κάσια είχε χαρακτηρίσει «διάβολο» τον αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου και ορκίστηκε να μιλήσει.

«Σίγουρα θα μιλήσω, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ. Παρακαλώ δώστε μου χρόνο. Θα αντισταθώ! Γιατί δεν έχω ποτέ εξαπατηθεί, συνηθίσει και ψέματα. Δώσε μου ένα λεπτό» είχε πει το μοντέλο από την Πολωνία.

Η Κάσια Λένχαρντ είχε έναν γιο από προηγούμενη σχέση της, ήταν ζευγάρι με τον 32χρονο Μπόατενγκ για 15 μήνες και μόλις πριν από μια εβδομάδα το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο.

Τα νέα του θανάτου της Kasia επιβεβαιώθηκαν από τo μοντέλο και φίλη της Σάρα Κούλκα, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Η ανακοίνωση έγινε στις 2 Φεβρουαρίου εν μέσω πικρών κατηγοριών για εκβιασμό και απιστία και στις 9 Φεβρουαρίου το μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του.

«Χθες, στις 8.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Σαρλότενμπουργκ με υποψία αυτοκτονίας. Ένα άψυχο άτομο βρέθηκε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τρίτων» ανέφερε πηγή της αστυνομίας του Βερολίνου, σύμφωνα με την «Daily Mail». Θρήνο στο μεταξύ έχει προκαλέσει και ο θάνατος του πρώην φορ του ΠΑΣ, Κριστοφέρ Μαμπουλού!

Ζερόμ Μπόατενγκ νεκρή η πρώην σύντροφος του

Ποιος είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ

Ο Jérôme Agyenim Boateng γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1988), είναι Γερμανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως κεντρικός ραδιοφωνικός σταθμός για τον σύλλογο Bundesliga Bayern Munich και την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Ο Boateng ξεκίνησε την καριέρα του στην Hertha BSC όπου ανέπτυξε από τις τάξεις των νέων ως την κύρια ομάδα. Μετά την πρώτη του σεζόν στην Hertha, σύντομα υπέγραψε το Hamburger SV και καθιερώθηκε ως αναπόσπαστο μέρος της ομάδας, βοηθώντας το Αμβούργο να φτάσει στους δύο διαδοχικούς ημιτελικούς του UEFA Europa League.

Μετά από μια σεζόν στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι, έγινε μέλος της Μπάγερν του Μονάχου το 2011 και έκτοτε κέρδισε εγχώριες και ευρωπαϊκές διακρίσεις με τον σύλλογο, ιδίως το ηπειρωτικό πρίμα στις σεζόν 2012–13 και 2019–20.