Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ήρθαν έξω από την πόρτα μου Ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν»

Η σοκαριστική αποκάλυψη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Ήρθαν έξω από την πόρτα μου Ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν»

Το πρωί της Τετάρτης, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως, όσο βρισκόταν στη Σουηδία, απειλούσαν να τη σκοτώσουν Ναζί.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε χαρακτηριστικά: «Παραμελούσα πάρα πολλά χρόνια τον εαυτό μου και έτρωγα μανιωδώς. Τώρα που ασχολούμαι με τη γυμναστική, αισθάνομαι πως η ζωή είναι πιο εύκολη.

Έχω περάσει κατάθλιψη και τραυματικές περιόδους στη ζωή μου. Όταν ήμουν τριών ετών, έμενα σε ένα χωριό μόνο με κατσίκες και τον παππού μου στο κρεβάτι. Γκρεμίστηκε ο κόσμος μου όταν πήγα στη Σουηδία και αποχωρίστηκα τη γιαγιά μου, που την αποκαλούσα μαμά.

Ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Όταν έκανα τηλεόραση στη Σουηδία, ήρθαν έξω από την πόρτα μου ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν, επειδή ήμουν ξένη.

Έχω πολλές ιστορίες να σου πω για το πώς γκρεμίζεται ο κόσμος μου. Είμαι από το πουθενά και τα δημιούργησα όλα μόνη μου με το σπαθί μου και το σταυρό στο χέρι. Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου και… αποχώρησα. Τώρα που οικονομικά δεν είμαι πολύ καλά, λόγω κορωνοϊού, έμαθα να τρώω φθηνά, όπως φασολάδα και φακές» κατέληξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον πατέρα της.

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για επίθεση ναζί

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μου την έπεφτε ένας διευθυντής, άρχισε να απαιτεί άλλα πράγματα από εμένα»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, το πρωί της Παρασκευής, μίλησε στο «Love It» και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί και αυτή σεξουαλική παρενόχληση.

Η γνωστή και καταξιωμένη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου την έπεφτε ένας διευθυντής, πολύ γελοίος τύπος. Όταν άρχισε να με πλησιάζει με άλλον τρόπο και να απαιτεί άλλα πράγματα από εμένα, του είπα ότι δεν βγαίνω με διευθυντές τα βράδια. Θα είμαι στο γραφείο στις 9 το πρωί.

Και μου λέει τότε: "Τώρα που σε βλέπω, λίγο πεταχτά είναι τα αυτιά σου. Πώς κάνεις τηλεόραση;". Το είπα σε όλους και δεν έκανα ποτέ ξανά ραντεβού με τον ίδιο διευθυντή».

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σεξουαλική παρενόχληση

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: «Σκεφτείτε να ήμουν μόνη, μάνα με έναν μισθό που πρέπει να βγάλει το ψωμάκι της και να πληρώσει το νοίκι της. Εγώ μπορούσα να τα αφήσω όλα και να γυρίσω πίσω στη Σουηδία. Έγινε με πολλές κοπέλες και μόνο μία είχε το θάρρος και τελικά τον κατήγγειλε.

Έχω δεχθεί και σεξουαλική βία και παρενόχληση. Γιατί τώρα; Γιατί χρειαζόμασταν στην Ελλάδα τόσο πολύ χρόνο. Γιατί είναι τόσο βαθιά ριζωμένη η πατριαρχία. Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω, γιατί κάνετε μια χάρη στις αδελφές και στις κόρες μας και στην επόμενη γενιά, ώστε να μη δεχθεί κανείς σεξουαλική παρενόχληση.

Δεν είναι μόνο τα δέκα ονόματα που κυκλοφορούν. Είναι πολύ περισσότερα. Είναι συστημικό το πρόβλημα. Γιατί λέμε ότι φταίει το θύμα και όχι ο θύτης. Στην Ελλάδα, την ντροπή την κουβαλά το θύμα», κατέληξε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.