Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λύγισε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα του Πάμε Δανάη - «Έχω έναν πατέρα που απουσιάζει από την ζωή μου»

Ποια είναι η σχέση τους;

Λύγισε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στον αέρα του Πάμε Δανάη - «Έχω έναν πατέρα που απουσιάζει από την ζωή μου»
News 24.11.2020 21:42
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Τρίτης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συνδέθηκε μέσω skype στο Πάμε Δανάη και αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα της ο οποίος βιώνει μια δύσκολη περιπέτεια υγείας.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δήλωσε:

«Ο πατέρας μου βιώνει πολλά προβλήματα υγείας. Παλεύει εδώ και δυο χρόνια και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία. Ζει μόνος του και είναι δύσκολος». Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τον πατέρα της διότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την ζωή του καθώς έλειπε στα καράβια: «Νομίζω ότι δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει ζήσει την εγκατάλειψη ή που να έχει έναν πατέρα που απουσιάζει γενικά από την ζωή της. Έχω γράψει και στα βιβλία μου. Όταν ήρθαμε στην Σουηδία, δεν μας έδιναν άδεια παραμονής κι έφυγε στα καράβια. Όταν επέστρεψε δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Στην Ελλάδα επί δικτατορίας έφυγε φαντάρος για δυο χρόνια. Πάντα έλειπε κι έπειτα χώρισαν με την μητέρα μου, η οποία κουράστηκε για να μας μεγαλώσει. Υπάρχουν επεισόδια από την ζωή του που δεν τα γνωρίζω κι έχω δουλέψει σκληρά για να τον συγχωρέσω.

Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, πιστεύω στην συγχώρεση. Ακόμη και για ανθρώπους που δεν υπήρχαν εκεί για εμάς. Παρόλο που εγώ κι οι αδερφές μου έχουμε παράπονο για αυτόν, είμαστε εκεί για να τον βοηθήσουμε. Αυτοί που ήταν μαζί του στις χαρές, στα γλέντια ή ότι έκανε τώρα λείπουν. Είναι σκληρά μαθήματα ζωής. Είχα την ελπίδα να του κάνω συνέντευξη αλλά τώρα μιλάει πολύ δύσκολα.» κατέληξε λέγοντας η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία συγκινήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου (γεννηθείσα στις 17 Ιουλίου 1970 στο Βουκουρέστι) είναι Ελληνοσουηδή αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια και συγγραφέας. Είναι τακτική λέκτορας, ηγέτιδα συζητήσεων και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Πασχαλίδου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 1995 όταν άρχισε να παρουσιάζει την πολυπολιτισμική τηλεοπτική εκπομπή Mosaik στη Σουηδική Τηλεόραση, το δημόσιο κανάλι της Σουηδίας. Μαζί με τους Μάικλ Αλόνζο, Ντόγκε Ντογκελίτο και Σίσσι Έλουιν, η Πασχαλίδου ήταν σημαντικό μέρος της σουηδικής εκδοχής της ευρωπαϊκής αντιρατσιστικής καμπάνιας «Όλοι Διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι», η οποία στη Σουηδία ήταν γνωστή υπό τον τίτλο εργασίας «Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό» στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάμε Δανάη: "Εγκεφαλικό" για την Δανάη Μπάρκα - Εμφανίστηκε στο παράθυρο ένα τεράστιο...

Αμφιλεγόμενη απόφαση του Mega για την εκπομπή Πάμε Δανάη - Τι συνέβη;

Share