Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αυτό με τον Σπύρο ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο»

«Όταν γνωριστούμε θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Αυτό με τον Σπύρο ήταν γρήγορο και κεραυνοβόλο»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τον αγαπημένο της Σπύρο με τον οποίο παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβρη.

Για το “Τhe Voice: “Για μένα η τηλεόραση είναι εντελώς ένας άλλο κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη έκθεση, είχα πολύ αγωνία. Ευτυχώς με βοήθησαν και ο Σάκης και ο Πάνος και η Έλενα. Φέτος είμαι πολύ πιο ήσυχη. Με όλη αυτή τη στασιμότητα στο δημιουργία μας, το Voice ήταν ένα δώρο”.

Οι αποκαλύψεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τον Σπύρο Δημητρίου

Για το γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου: “Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ αυτόν, μας τόνωσε πολύ!

Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο”!

Στην αγκαλιά του Σπύρου Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη - «Η πιο όμορφη πρωτοχρονιά της ζωής μου»

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε το 2021 με τον πιο όμορφο τρόπο, στην αγκαλιά του συζύγου της, Σπύρου Δημητρίου. Οι δυο τους άλλαξαν μαζί το χρόνο και η τραγουδίστρια χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα ως την καλύτερη πρωτοχρονιά της ζωής του.

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι και οι δυο τους φαίνεται πως αξιοποιούν κάθε λεπτό που περνούν μαζί με τον καλύτερο τρόπο.

Η τραγουδίστρια έκανε έναν απολογισμό στο Instagram της: «Και κάπως έτσι άφησα πίσω μου το 2020. Σαν ψέματα μου φαίνεται. Τι παράξενη χρονιά! Πόσο διαφορετική για όλους μας σε όλα τα επίπεδα;

Με γέλια και με κλάματα. Με αναζήτηση της ελπίδας και με φόβο. Με μοναξιά και με αγάπη.
Με τεράστιες εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που ίσως για καιρό ακόμα θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε και να ισορροπήσουμε.

Ανατρέχω στο 2020 και καταλήγω πως ήταν τουλάχιστον γεμάτο... σε προσωπικό επίπεδο μου πρόσφερε την μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωη μου και κυρίως στην καθημερινότητα μου με αξία, αγάπη, σεβασμό, μοίρασμα και αυτοπεποίθηση. ☺️

Βρήκα φως και άφησα το σκοτάδι. Ο νέος χρόνος έρχεται και αγωνιώ τόσο τι θα φέρει. Ας μείνουμε πιστοί στη ζωή!

Καλή χρόνια σε όλους σας και ευχαριστώ από καρδιάς για τις στιγμές ζεστασιάς και δύναμης που μοιραζόμαστε πολλά χρόνια τώρα.

Τα καλύτερα έρχονται!», είχε γράψει η ίδια μερικές ώρες πριν στην τελευταία φωτογραφία στο Instagram της για τη χρονιά που έφυγε!

Λίγο αργότερα, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τον σύζυγό της:

ζουγανέλη σπύρος δημητρίου