Ράδιο Αρβύλα: Σατίρισαν την Χρυσούλα Διαβάτη και την «απώλεια» μνήμης της

Απολαυστικό το βίντεο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Σατίρισαν την Χρυσούλα Διαβάτη και την «απώλεια» μνήμης της

Στη… θέση της έβαλαν την Χρυσούλα Διαβάτη οι «Ράδιο Αρβύλα», αντιδρώντας στη δήλωση της ηθοποιού, ότι δε γνωρίζει τη Ζέτα Δούκα, με τη σάτιρά τους έναντι ιδίας να «τσακίζει κόκκαλα».

Η Διαβάτη, άλλωστε, είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στον χώρο της με εκείνη τη δήλωση, η οποία ουσιαστικά υπεράσπιζε τον Γιώργο Κιμούλη στην καταγγελία εναντίον του από τη Δούκα για φωνές και κλωτσιές. Η φράση της, ότι δε γνωρίζει την τελευταία, δεν έμεινε ασχολίαστη από την παρέα του Αντώνη Κανάκη, που έμελλε να την «πετσοκόψει».

Με ένα μοντάζ στο βίντεο της συνέντευξής της, από τις… κλασικές που προκαλούν άφθονο γέλιο, έδειξαν μια Χρυσούλα Διαβάτη, που δε γνωρίζει ούτε καν τον εαυτό της, ούτε και τον Ιησού Χριστό και την Παναγία. «Πού να ξέρω τη μάνα του καθενός;», ήταν μια ατάκα που χρησιμοποίησαν, δείχνοντας την πραγματικότητα για το πώς ίσως σκέφτεται η Διαβάτη. Μάθετε ακόμα την αλλαγή στις ώρες προβολής της εκπομπής.

Η σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα στην Χρυσούλα Διαβάτη

Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα»

Στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη βγήκε και μίλησε ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ξέσπασε κατά της Χρυσούλας Διαβάτη μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη Ζέτα Δούκα, με αφορμή την καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σε συνέντευξη της, πως δεν γνωρίζει την εν λόγω ηθοποιό, παρά μόνο τον σκηνοθέτη

«Θυμώνω πάρα πολύ με κάποιους που απαξιώνουν ανθρώπους που ανοίγουν το στόμα τους γιατί όταν ένα κακό σπυρί σπάει το πύων βγαίνει. Δεν μπορεί η κυρία Διαβάτη να μη γνωρίζει την κυρία Δούκα, τη γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι. Δεν μπορεί να την απαξιώνει. Είναι όλοι μέλη του σωματείου και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον. Υπάρχουν αρμόδια όργανα, υπάρχει νομική οδός....», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μαζεύω τρόφιμα, μιλάω με τα υπουργεία και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ»