Καταγγελία και από την Κατερίνα Στανίση: "Μιλάμε για απόπειρες βιασμού ως έφηβη στα 15 μου χρόνια"

"Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καταγγελία και από την Κατερίνα Στανίση:

Μετά την σοκαριστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου για τον βιασμό του όταν ήταν 6 χρόνων, η Κατερίνα Στανίση θέλησε να μιλήσει στον ALPHA και την δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή και να εξομολογηθεί το δικό της βίωμα.

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Στανίση

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα. Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει τις πόρτες».

Μάλιστα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξομολογήθηκε πως βίωσε πόλεμο από δημοφιλή μαέστρο, επειδή δεν ήταν συνεργάσιμη: «Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας

στανίση

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Τόσο πολύ που να έρχομαι σε αφασία και να μου ρίχνουν ορό για να συνέλθω», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στανίση μιλώντας για μία άκρως τοξική σχέση που τη σημάδεψε και πρόσθεσε: «Φοβόμουν. Είχα σημάδια όταν τραγουδούσα. Ήξερε όλη η νύχτα τι ζωή περνούσα, αφού πήγαινα σημαδεμένη και πρησμένη. Φοβόμουν να το πω και στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά ούτε και στους συναδέλφους μου, διότι δεν ήθελα να χαλάσει αυτό που είχα χτίσει, την καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς τι περνώ και να δίνω δικαιώματα. Ο κύριος λόγος ήταν ο φόβος για όλο αυτό».