Έντουαρντ Στεργίου: «Βίωσα bullying επειδή ήμουν διαφορετικός»

«Ήμουν πολύ εσωστρεφής σαν παιδί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έντουαρντ Στεργίου: «Βίωσα bullying επειδή ήμουν διαφορετικός»

Ο Έντουαρντ Στεργίου, το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως, όταν ήταν στο σχολείο, είχε δεχθεί bullying από τους συμμαθητές του, καθώς ήταν διαφορετικός.

Το μοντέλο μίλησε για τη συμμετοχή του στο GNTM, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του και τις ρίζες του από την Ουκρανία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έντουαρντ Στεργίου στο «The 2night show»

«Μιλάω αγγλικά, ουκρανικά και ρωσικά. Η μητέρα μου είναι από την Ουκρανία και ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μέχρι τριών ετών ήμουν στην Ουκρανία, μετά ήρθα στην Ελλάδα. Στο δημοτικό, μπορώ να πω ότι βίωνα κάποια σκηνικά bullying επειδή ήμουν διαφορετικός και δεν ήξερα καλά τη γλώσσα, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ με τα άλλα παιδιά. Ακόμα και τα φαγητά που έτρωγα ήταν διαφορετικά, γιατί είχα συνηθίσει από την Ουκρανία να τρώω άλλα.

Οπότε καθετί που με έκανε διαφορετικό, με απομάκρυνε και από τα άλλα τα παιδιά. Υπήρχαν κι άλλα παιδιά στο σχολείο που ήταν από άλλες χώρες, οπότε υπήρχαν κάποιες φιλίες, αλλά τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα. Μου έφτιαχνε η γιαγιά μου κάτι καφεδάκια, σούπες, κάτι άλλα με φύλο από λάχανο. Στο θέμα του bullying πρέπει να κοιτάξουμε στην πηγή του προβλήματος, που είναι πώς μεγαλώνουν οι γονείς τα παιδιά, με τι αξίες και τι ανατροφή τους δίνουν. Αδέλφια δεν έχω, είμαι μοναχοπαίδι.

Έντουαρντ Στεργίου 2night Show

Γενικά, ήμουν ένα πολύ εσωστρεφές παιδί. Μου ήταν δύσκολο να ενταχθώ σε κοινωνικές ομάδες. Η φάση που ξεκίνησα και στάθηκα στα πόδια μου ήταν όταν άρχισα να ταξιδεύω. Απογαλακτίστηκα από τους γονείς μου, ήμουν μόνος στην άλλη άκρη του κόσμου, άρχισα να συναναστρέφομαι διαφορετικό κόσμο από διαφορετικές εθνικότητες, που με έκανε να αρχίζω να παρατηρώ στοιχεία της προσωπικότητάς μου και να μπορώ να επεμβαίνω σε αυτά και να τα διαμορφώνω.

Ως χαρακτήρας είμαι άνετος, εξωστρεφής και μπορώ να ενταχθώ σε όλες τις κοινωνικές ομάδες. Όταν βλέπω κάτι αρνητικό, προσπαθώ να το αλλάξω. Μου αρέσει να ακούω και τα αρνητικά του χαρακτήρα μου από φίλους, γιατί θα παρατηρήσω τη συμπεριφορά μου για να την αλλάξω», είπε ο Έντουαρντ Στεργίου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν ήμουν χέρι χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και μέσα σε όλα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νικήτρια του περσινού «GNTM» και ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, γι' αυτό και οι φήμες που τους θέλουν να διατηρούν σχέση ολοένα και οργιάζουν.

Έντουαρντ Στεργίου Άννα Μαρία Ηλιάδου τέλος στην φήμη για την σχέση τους

Ωστόσο, ο Έντουαρντ μίλησε ανοιχτά για τη φημολογούμενη αυτή σχέση, βάζοντας τέλος σε οτιδήποτε ακούγεται.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε: «Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζω, δυστυχώς. Για να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου, σημαίνει ότι κυριεύεσαι από ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, το οποίο δεν το έχω. Είμαι μόνος μου. Δεν ήμουν χέρι χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήταν μια φιλική βόλτα».