Χάρης Λεμπιδάκης: "Γνωστή τραγουδίστρια έχει υποστεί βιασμό από τραγουδιστή"

Ανήγγειλε μια νέα καταγγελία που ενδέχεται να δημοσιοποιηθεί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χάρης Λεμπιδάκης:

Καλεσμένος, το πρωί της Πέμπτης, στο πλατό του «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης. Μετά τις αποκαλύψεις περί νέας καταγγελίας κατά του Παύλου Χαϊκάλη, ο Χάρης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε κάτι που θα ταράξει τα δεδομένα, αν όντως συμβεί.

Οι δηλώσεις του Χάρη Λεμπιδάκη

Καθημερινά αυτά που ακούμε, που διαβάζουμε, που διαρρέουν, σαφώς κάποια μπορεί να είναι "ράδιο αρβύλα", κάποια μπορεί όχι. Έχω πληροφορηθεί εδώ και μια εβδομάδα ότι υπάρχει μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια, η οποία επεξεργάζεται το πώς θα καλυφθεί και νομικά, ώστε να κάνει μια καταγγελία που αφορά πολύ γνωστό καλλιτέχνη, μιλάμε για τουλάχιστον μια δεκαετία πριν το περιστατικό αυτό, που έχει υποστεί όχι σεξουαλική παρενόχληση αλλά βιασμό.

Ποιος είναι ο Χάρης Λεμπιδάκης

Αθόρυβα και χωρίς να είναι στην πρώτη γραμμή, μιας και ο ίδιος το αποφάσισε, ο Χάρης Λεμπιδάκης κάνει μια τρομερή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια με εγχειρήματα δικά του να βρίσκεται στον χώρο του ρεπορτάζ με προχωρημένες κινήσεις και κάνοντας πάντα τη διαφορά.

Παράλληλα, τα «φτερά» του άνοιξαν στο Teatro Music Hall και με τη συνεργασία του με τον Κώστα Μπερτάκη, όπου διατηρούν άψογες σχέσεις. Μια θέση - κλειδί, μιας και βρίσκεται στο Νο 1 μαγαζί και έχει την προβολή επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης.

Το 2015, μάλιστα, έκλεισε συμφωνία με σημαντικούς σταθμούς σε Κύπρο, Αμερική και Αυστραλία και θα ξεκινήσει δική του εκπομπή, που θα έχει έντονο το άρωμα Ελλάδας. «Απόψε τραγουδάμε» είναι ο τίτλος και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ έχει την παρουσίαση και την παραγωγή της εκπομπής, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Μάρτιο.

Υστερα από 17 χρόνια δουλειάς και προσπάθειας και με πολλά εμπόδια, πετυχαίνει το όνειρό του. Αναγνωρίζεται μέσα από τη δουλειά του, χαίρει της αποδοχής όλων και δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Είναι ίσως ο μοναδικός που καθημερινά κάνει support σε όλους με έξυπνες κινήσεις και με ρεπορτάζ και επικαλούμενος πάντα την πηγή του ή το μέσο που χρησιμοποιεί για να αναδείξει μια είδηση.