Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μειώνονται τα επεισόδια μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη

Τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μειώνονται τα επεισόδια μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», αφού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου», η δημόσια τηλεόραση μειώνει τα επεισόδια, μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ΕΡΤ, με σχετική ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό το γεγονός πως ο ηθοποιός δεν θα βρίσκεται πλέον στο καστ της σειράς και έκτοτε «φουντώνουν» οι φήμες γύρω από τον ρόλο του.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Φιλιππίδης

Προς το παρόν, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και έτσι η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να προβάλει τη σειρά 4 αντί για 5 φορές την εβδομάδα, προκειμένου να προλάβουν να έχουν έτοιμα επεισόδια.

Όσο για τον ρόλο του Παρασκευά που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης, θα εξαφανιστεί και θα αφήσει πίσω του ένα γράμμα. Στη θέση του θα έρθει ένας νέος χαρακτήρας ο οποίος με κάποιον τρόπο θα συνδέεται με τον Παρασκευά και θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα δημιουργηθούν μετά την αποχώρησή του από το χωριό.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Xαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Ο σεναριογράφος απαντά για τον ρόλο του Φιλιππίδη - «Θα πάψει να υφίσταται»

«O χαρακτήρας του Παρασκευά θα πάψει να υφίσταται. Στη σειρά θα μπει ως ρόλος ο αδερφός του Παρασκευά. Θα γίνει μια αφήγηση στη σειρά για να μπει ο νέος ρόλος. Ακούμε και εμείς τα ονόματα που γράφονται ως υποψήφιοι για να μπουν στη σειρά, απλά τίποτα δεν είναι ακόμη κλεισμένο. Για να είμαι ειλικρινής, και εγώ από τα ΜΜΕ τα ακούω. Πιθανό κάποιο από αυτά τα ονόματα να ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.