Εξαφάνιση ράπερ: Συγκλονίζει η μητέρα του - «Φοβάμαι γιατί είναι ένα ευαίσθητο παιδί»

«Αισθάνθηκα εκείνη την ώρα ότι χάνω το παιδί μου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφάνιση ράπερ: Συγκλονίζει η μητέρα του - «Φοβάμαι γιατί είναι ένα ευαίσθητο παιδί»

Μεγάλη αγωνία επικρατεί εδώ και μέρες για τον ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του, μιλώντας στο «T- Live» εξήγησε πως ανησυχεί πολύ, γιατί ο γιος της είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί.

Ο ράπερ αγνοείται από τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ πριν από λίγο δημοσιεύθηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας ανδρας που του μοιάζει να περπατάει στο κέντρο της πόλης.

«Εγώ αισθάνθηκα εκείνη την ώρα ότι χάνω το παιδί μου. Αυτό. Δηλαδή, χιλιάδες σκέψεις περνούσαν εκείνη την ώρα από το μυαλό μου. Πάντα ελπίζεις. Πάντα, δεν το συζητάω. Ότι φοβάμαι όμως, ναι, φοβάμαι, γιατί είναι ένα παιδί συναισθηματικό, ευαίσθητο, που μπορεί να βγάζει όλον αυτόν τον τσαμπουκά που βγάζει, αλλά δεν είναι έτσι.

Ξέρω ότι σε αυτά τα ραπ και τα λοιπά μπαίνεις στη διαδικασία και, ουσιαστικά, λέει ο ένας για τον άλλον. Ξέρετε πώς είναι αυτά. Αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα υπάρχει δηλαδή και η επικίνδυνη πλευρά. Δηλαδή ότι θα δεχτεί αυτό το μπούλινγκ και αυτόν τον εξευτελισμό. Με ποιο δικαίωμα;», είπε η μητέρα του ράπερ.

Εξαφάνιση ράπερ: Οι δηλώσεις του πατέρα που ζει στη Γερμανία

Θρίλερ επικρατεί με την εξαφάνιση του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ίδιος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Στο «T-Live» μίλησε ο πατέρας του, που ζει στη Γερμανία, και αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία συνομιλία με τον γιο του. Ωστόσο, μάθετε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και την απειλή του 24χρονου πως θα αυτοκτονήσει ύστερα από ροζ βίντεο που βγήκαν στη δημοσιότητα.

«Τελευταία φορά, επικοινωνήσαμε την ημέρα της εξαφάνισης, στις 4.30 το απόγευμα, με ένα μήνυμα μόνο. Μου έστειλε ένα μήνυμα που δεν με ανησύχησε. Μου ζητούσε να κάνω κάποια χαρτιά για να έρθει στη Γερμανία. Μόνο αυτό ήταν. Με ρώτησε πότε θα κάνω τα χαρτιά, για να έρθει στη Γερμανία. Εγώ εργάζομαι στη Γερμανία. Με ρώτησε μόνο τι κάνω και πότε θα έρθω.

Είναι λογικό. Ήθελα κι εγώ να τον δω και να δει κι εκείνος τον αδερφό του, αλλά, λόγω του κορωνοϊού, δεν μπορούσαμε. Δεν ήρθαμε Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι και θέλαμε να ιδωθούμε. Ήταν normal αυτό.
Θέλουμε μόνο να είναι καλά. Έχω να τον δω πάνω από έναν χρόνο.

Ήταν χαρούμενος και ήμασταν πάντα δίπλα του. Εγώ με τη μαμά του έχουμε χωρίσει, δεν ζούμε μαζί. Έχω επαφή με το παιδί, μιλούσαμε τακτικά. Και με τον αδερφό του μιλάει πολύ. Είδα το βίντεο του γιου μου που αποχαιρετούσε. Μου το έδειξε ο γιος μου. Δεν κοιμηθήκαμε καθόλου. Παίρναμε τηλέφωνο όλη τη νύχτα. Είδα και το ροζ βίντεο που κυκλοφορούσε», είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του 24χρονου ράπερ.

Την ίδια στιγμήν έχει εκδοθεί και Silver Alert.

silver alert lamanif