Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την υγεία της: «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί»

Η αποκάλυψη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την υγεία της: «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί»

Το πρωί της Πέμπτης, η κάμερα του «Ευτυχείτε» τσάκωσε την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποκάλυψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια των «Κου Κου», εδώ και αρκετές μέρες έλειπε από την εκπομπή, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, λόγω μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της.

Κατερίνα Καραβάτου υγεία

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση και ανέφερε πως όλα πλέον είναι μια χαρά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προληπτική καραντίνα, στην οποία χρειάστηκε να μπει ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Αισθάνομαι πολύ ωραία που μπόρεσα και ξαναγύρισα. Αισθάνομαι πολύ καλά, γι' αυτό και επέστρεψα… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αλήθεια συμβαίνουν τόσα πολλά που και εγώ έχω απορήσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί».

Επέστρεψε στους «Κου Κου» και ο Κρατερός Κατσούλης - «Είμαι καλά, ήταν προληπτικό»

Ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε «Στην φωλιά των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης και εξήγησε πως αναγκάστηκε να λείψει προληπτικά για ένα διάστημα, καθώς αυτό προστάζει το πρωτόκολλο του «YFSF».

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε ενημερώσει εδώ και μέρες πως ο σύζυγός της θα αναγκαστεί να μπει σε προληπτική καραντίνα, λόγω του κρούσματος που εντοπίστηκε στο παιχνίδι μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Σήμερα, ωστόσο, ο παρουσιαστής γύρισε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες.

«Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του… Είμαι καλά, ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι, που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του "YFSF" να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας.

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1.800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.