Χάρης Σώζος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - «Επέστρεψα και αναρρώνω»

«Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Σώζος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - «Επέστρεψα και αναρρώνω»

Ο Χάρης Σώζος έπειτα από ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο που είχε, επανήλθε και μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματά του.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και για αρκετές μέρες νοσηλευόταν στο «Σισμανόγλειο», ενώ υπεβλήθη και σε διπλό χειρουργείο.

Ο γιος του, Λεωνίδας, ενημέρωσε τον κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος επέστρεψε και έσπευσε να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη τους, μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Χάρης Σώζος έγραψε: «ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα), επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!!

Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο! Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!».

Χάρης Σώζος πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο

Χάρης Σώζος - «The 2night»: «Ζούσαμε οι δυο μας με τον γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια»

Kαλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν ο Χάρης Σώζος, ο οποίος συγκινήθηκε με τα λόγια που είπε για τον ίδιο ο γιος του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, που αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο, έκατσε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την άριστη σχέση που έχει με τον γιο του όσο και για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γιος του Χάρη Σώζου, Λεωνίδας, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για όλα αυτά τα χρόνια που με μεγάλωσες, που ξυπνάγαμε μαζί, που παίζαμε μαζί. Είσαι πολύ σπάνιο είδος άντρα και πατέρα που θα βάλει πίσω τα θέλω του και τους εγωισμούς του και την καριέρα του, για να μεγαλώσει ένα παιδί».

Ο ηθοποιός, μόλις άκουσε τα λόγια του γιου του, συγκινήθηκε αρκετά, ενώ αμέσως μετά είπε: «Μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου. Με συγκινεί. Όταν ο γιος μου μου είπε ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, του είπα “θα σε κρεμάσω ανάποδα”. Ζούσαμε οι δυο μας με τον γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια. Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός».

Αναφορικά με τις «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε: «Τις "Άγριες Μέλισσες" τις έβλεπα από πέρυσι και μου άρεσαν. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν για τον ρόλο, το καλοκαίρι. Μου άρεσε η πρόταση, ήρθα εδώ, κουβεντιάσαμε περί τίνος επρόκειτο και είπα το "ναι", παρότι ήθελα να κάτσω να ξεκουραστώ. Νομίζω ότι αυτό το σίριαλ έκανε μια επανεκκίνηση στη μυθοπλασία. Έβαλε άλλα στάνταρ στο τηλεοπτικό πεδίο, είναι μια εξαιρετική δουλειά και βλέπω πάρα πολλούς νέους, καλούς ηθοποιούς.

Ο Σωκράτης Θέμελης δεν ξέρω τι πορεία θα έχει, το ξέρουν μόνο οι συγγραφείς αυτό. Πώς δηλαδή θα το τελειώσουν και αν θα το τελειώσουν», πρόσθεσε και συνέχισε: «Συνήθως, στην τηλεόραση έκανα θετικούς ήρωες και τώρα είναι η πρώτη φορά που κάνω έναν τέτοιο ζόρικο τύπο. Το απολαμβάνω πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι και ο ρόλος ο δικός μου και οι χαρακτήρες είναι σύνθετοι. Που δεν το συναντάς εύκολα. Είναι και μαύρο και άσπρο, είναι και καλοί και κακοί. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι χαρακτήρες. Και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ερμηνεύσεις πιο σύνθετους ρόλους. Είναι πολύ ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό από το να είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας και να πηγαίνει», κατέληξε ο Χάρης Σώζος.