Πρεμιέρα για το YFSF στις 21 Φεβρουαρίου

«Κλείδωσε» η αλλαγή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το YFSF στις 21 Φεβρουαρίου

Η πρεμιέρα του YFSF είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 14/2 ωστόσο ένα κρούσμα κορωνοϊού έφερε καθυστέρηση και έτσι, η πρεμιέρα «κλείδωσε» για τις 21 του μήνα, αφού όλοι οι συντελεστές μπήκαν σε προληπτική καραντίνα.

H επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το YFSF

Η Μαρία Μπεκατώρου υπόσχεται και φέτος να είναι, όπως πάντα, σαρωτική, με ένα καστ πολλών… αστέρων, ενώ η κριτική επιτροπή με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια αναμένεται να είναι πιο δυνατή από ποτέ!

«Το «Your Face Sounds Familiar» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον ANT1, για να δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά.

Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, έρχεται με εκρηκτική διάθεση!

YFSF πρεμιέρα

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά για το YFSF - «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό τραγουδιστή να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του μουσικού σόου, ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε, καθώς παραδέχτηκε πως τελικά δεν τα βρήκαν στους όρους.

Έτσι, λόγω οικονομικών διαφωνιών στις μεταξύ τους συζητήσεις, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να μην προχωρήσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης… δεν προχώρησε η συνεργασία. Με τον ΑΝΤ1 έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, δεν έτυχε τώρα».

Χρήστος Μάστορας για YFSF