Κοραλία Καράντη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις»

«Εκείνη την εποχή δεν είχα κανέναν να μου συμπαρασταθεί για αυτό που πέρασα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κοραλία Καράντη: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις»

Το πρωί της Πέμπτης, η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες και τις εξελίξεις του θεάτρου τις τελευταίες μέρες.

Η δημοφιλής και καταξιωμένη ηθοποιός μετά από την σοκαριστική δήλωση για την μητέρα της δεν δίστασε να αποκαλύψει πως και εκείνη έχει ζήσει μια παρόμοια κατάσταση.

Κοραλία Καράντη για παρενόχληση και καταγγελίες

Η Κοραλία Καράντη είπε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι δεν είναι το θέατρο. Έχω βρεθεί κι εγώ αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση απέναντι σε κάποιον. Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική υπόσταση.

Είναι μια μάχη που την έδωσα μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα. Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση, αν αυτή η ιστορία καταλήξει στο δικαστήριο, θα πάω σαν μάρτυρας στο θέμα.

Δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο. Κάποια είναι ποινικά κολάσιμα, δεν μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί. Τους αλαζόνες τούς αναλαμβάνει η ζωή μόνη της. Τους εν δυνάμει βιαστές τούς αναλαμβάνει ο νόμος».

Αμέσως μετά, ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε: «Κυρία Καράντη, υπήρξατε θύμα ή μάρτυρας;», με την ίδια να απαντά: «Υπήρξα ό,τι υπήρξα, ξέρουν οι παλαιότεροι. Εκείνη την εποχή, δεν είχα κανέναν να μου συμπαρασταθεί. Φυσικά και το φώναξα».

Λίγα λόγια για την Κοραλία Καράντη

Η Κοραλία Καράντη (γεν. Κοραλία Σαλαλίδου, Αθήνα 1η Οκτωβρίου 1959) είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη.

Είναι κόρη της Αφροδίτης Γρηγοριάδου και του Βύρωνα Πάλλη. Το 2003, παντρεύτηκε τον βουλευτή Γιώργο Λιάνη και ο γάμος τους διήρκεσε μέχρι το 2013.

Έχει έναν γιο, τον Εδουάρδο, από τον πρώτο γάμο της με τον Τζώννυ Καλημέρη.

Η ίδια έπαιζε κεντρικό ρόλο στη σειρά του Alpha «Τατουάζ».