Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Οι αποκαλύψεις του ανθρώπου που τον είδε τελευταία φορά

Οι δηλώσεις του φίλου του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Οι αποκαλύψεις του ανθρώπου που τον είδε τελευταία φορά

Στο «T-Live» μίλησε ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ Lamanif πριν από την εξαφάνισή του στη Θεσσαλονίκη. Όλη η αστυνομία είναι στο πόδι και έχει εκδοθεί και Silver Alert.

Οι δηλώσεις του φίλου τού ράπερ που εξαφανίστηκε

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική. Όσο ασχολιόταν με τη μουσική, ήταν όντως χαρούμενος. Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα…

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλοψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον. Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί και, αν μπορώ να τον φιλοξενήσω, να έρθει να ξεχαστεί. Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί.

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο, ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω πού είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο». Να σημειώσουμε πως βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που φαίνεται ο 24χρονος να περπατά στην Τσιμισκή.

εξαφάνιση ράπερ θεσσαλονίκη

Εξαφάνιση ράπερ: Συγκλονίζει η μητέρα του - «Φοβάμαι γιατί είναι ένα ευαίσθητο παιδί»

Μεγάλη αγωνία επικρατεί εδώ και μέρες για τον ράπερ που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα του, μιλώντας στο «T- Live», εξήγησε πως ανησυχεί πολύ, γιατί ο γιος της είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί.

Ο ράπερ αγνοείται από τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ πριν από λίγο δημοσιεύθηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας ανδρας που του μοιάζει, να περπατάει στο κέντρο της πόλης.

«Εγώ αισθάνθηκα εκείνη την ώρα ότι χάνω το παιδί μου. Αυτό. Δηλαδή χιλιάδες σκέψεις περνούσαν εκείνη την ώρα από το μυαλό μου. Πάντα ελπίζεις. Πάντα, δεν το συζητάω. Ότι φοβάμαι όμως, ναι, φοβάμαι, γιατί είναι ένα παιδί συναισθηματικό, ευαίσθητο, που μπορεί να βγάζει όλον αυτόν τον τσαμπουκά που βγάζει, αλλά δεν είναι έτσι.

Ξέρω ότι σε αυτά τα ραπ και τα λοιπά μπαίνεις στη διαδικασία και, ουσιαστικά, λέει ο ένας για τον άλλον. Ξέρετε πώς είναι αυτά. Αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα υπάρχει δηλαδή και η επικίνδυνη πλευρά. Δηλαδή ότι θα δεχτεί αυτό το μπούλινγκ και αυτόν τον εξευτελισμό. Με ποιο δικαίωμα;», είπε η μητέρα του ράπερ.