Μαίρη Μηλιαρέση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της - «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι μου»

Η συνέντευξη της στο Pop up

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαίρη Μηλιαρέση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της - «Παρακαλούσα να πληρωθώ για να πληρώσω το νοίκι μου»

Στην εκπομπή «Pop up» μίλησε, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ αλλά και τις εποχές που δεν είχε χρήματα να πληρώσει το νοίκι της.

«Η δουλειά είναι δουλειά. Το να επιβιώσει κάποιος μέσα από τη δουλειά του είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Ευτυχώς που κάνω τα πάντα και είμαι ευέλικτη, γιατί έτσι έχω επιβιώσει μέχρι σήμερα. Στην αρχή, δεν ένιωθα καλά με το τηλεμάρκετινγκ, ντρεπόμουν. Και το σταμάτησα μετά, γιατί οι συνθήκες άρχισαν να γίνονται δύσκολες. Παρακαλούσα να πληρωθώ, για να πληρώσω το νοίκι μου», είπε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στη συνέχεια, η Μαίρη Μηλιαρέση πρόσθεσε: «Το όνομα του “τσαμπουκά” μού βγήκε από τα καλλιστεία. Στα καλλιστεία ξέραμε από πριν ποιες θα βγουν. Πήγα στο περιοδικό “Ρομάντζο” και τους είπα ότι τα καλλιστεία είναι στημένα και θα κάνω δηλώσεις. Μετά τα καλλιστεία, έβγαλα την κορδέλα μου κι έφυγα». Δείτε εδώ στο μεταξύ και τη νέα δημιουργική ασχολία της Μαίρης Μηλιαρέση!

μαίρη μιαλαρέση pop up

Μαίρη Μηλιαρέση: «Μου φάγανε το "Ρουκ Ζουκ" μέσα από τα χέρια γιατί δεν είχα λεφτά»

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε στο πώς έχασε το «Ρουκ Ζουκ» μέσα από τα χέρια της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για το πώς το παιχνίδι κατέληξε στον ΑΝΤ1 και τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τις σχέσεις που είχε με το Mega μετά το «Ρουκ Ζουκ».

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Μου φάγανε το "Ρουκ Ζουκ" μέσα από τα χέρια, γιατί τότε προσπαθούσα να πάρα τα δικαιώματα, αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω από την τσέπη μου τα λεφτά, για να κλειδώσω τα δικαιώματα, κι έτσι τα πήρε η Ζέτα με τον ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Μου πρότειναν να κάνω το πρωινό στο Mega, αλλά εγώ τότε είχα το μωρό και πήγε η Βόσσου με την Πανοπούλου. Μετά, μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό, αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου.

Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει "Μαίρη, έχεις ακόμα μία ευκαιρία". Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με τη Μαρία και τον Φώτη. Από τότε, είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα».