Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων για Φιλιππίδη: «Στο χωριό ο κόσμος δεν έχει αρνητική εικόνα για εκείνον»

Έχει ανακαινίσει το σπίτι του και είναι έτοιμος όπως φαίνεται να μετακομίσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων για Φιλιππίδη: «Στο χωριό ο κόσμος δεν έχει αρνητική εικόνα για εκείνον»

Όπως γράφεται τις τελευταίες ημέρες, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως φεύγει από την Αθήνα μετά την απομάκρυνση του από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και μετακομίζει στον τόπο καταγωγής της μητέρα του, τα Γιάννενα.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις για το σπίτι που πρόκειται να μείνει. Συγκεκριμένα, είναι το πατρικό σπίτι της μητέρα του το οποίο ο ηθοποιός έχει φτιάξει και συχνά επισκέπτεται κυρίως τα καλοκαίρια με την οικογένεια του.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια, ο κόσμος που μένει εκεί και τον γνωρίζει δεν έχει αρνητική εικόνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την απομάκρυνσή του από το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», έγινε γνωστή η πρώτη αντίδραση που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης όταν του έγινε γνωστό από την ΕΡΤ το γεγονός ότι απομακρύνεται από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η δημόσια τηλεόραση έκανε τη σχετική ανακοίνωση πριν από μερικές μέρες, ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν έκανε καμία σχετική δήλωση.

Πέτρος Φιλιππίδης Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«Μόλις 5 λεπτά διήρκεσε το τηλεφώνημα που είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης με στέλεχος της παραγωγής, της εταιρείας του κύριου Καραγιάννη. Ενημερώθηκε για την απόφαση της ΕΡΤ, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να συνεχίσει στη σειρά. Μαθαίνω ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και κάποια στιγμή μιλούσε με σπασμένη φωνή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.