Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου»

Η πρώτη αντίδραση μετά τις νέες καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: «Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου»

Στην εκπομπή T-Live μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά την αποκάλυψη πως ακόμα δύο γυναίκες έχουν προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά, δηλώνοντας πως ήδη έχει μιλήσει με το δικηγόρο του, ο οποίος θα εξετάσει την υπόθεση και θα βγάλει σχετική ανακοίνωση.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση, θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον. Ακόμα δεν μπορώ να σας πω το όνομά του.

Από Δευτέρα να πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο μου να μιλήσετε μαζί του. Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου, θα υπάρξει απάντηση», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου»

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη και ξεκαθάρισςε πως εδώ και μέρες σταυρώνεται χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική καταγγελία εις βάρος του.

Ο ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες που δέχεται από την Έλενα Ακρίτα και τον Αύγουστο Κορτώ και ξέσπασε για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

Πώς να αισθάνομαι; Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Θα στο κλείσω

Από εκεί και πέρα τι να σου πω…

Εσύ σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά;

Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες.

Παύλος Χαϊκάλης καταγγελία

Πώς σου φαίνονται αυτά που έγραψε η Έλενα Ακρίτα περί «παλιάς κοπής»;

Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω.

Έγραψε για σένα και ο Αύγουστος Κορτώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες για τους άνδρες παλιάς κοπής

Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;

Ο συγγραφέας;

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα. Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια «ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος». Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά.