Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη συμμετέχει στη σειρά «Τα Καλύτερα μας Χρόνια»

Λίγοι το έχουν πάρει χαμπάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη συμμετέχει στη σειρά «Τα Καλύτερα μας Χρόνια»

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχει πλέον μεγαλώσει και μάλιστα έχει γίνει ηθοποιός, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του. Αυτό που λίγοι γνώριζαν βέβαια είναι πως συμμετέχει στην νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερα μας Χρόνια.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο οποίος μάλιστα μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου, του φίλου της Μάρθας.

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει.

Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είχε πει πρόσφατα ο Πέτρος Φιλιππίδης στη συνέντευξή του στο Ενώπιος Ενωπίω - δείτε την εδώ αναλυτικά.

Πέτρος Φιλιππίδης γιος

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων για Φιλιππίδη: «Στο χωριό ο κόσμος δεν έχει αρνητική εικόνα για εκείνον»

Όπως γράφεται τις τελευταίες ημέρες, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως φεύγει από την Αθήνα μετά την απομάκρυνση του από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και μετακομίζει στον τόπο καταγωγής της μητέρα του, τα Γιάννενα.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου Ιωαννίνων, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και έκανε αποκαλύψεις για το σπίτι που πρόκειται να μείνει. Συγκεκριμένα, είναι το πατρικό σπίτι της μητέρα του το οποίο ο ηθοποιός έχει φτιάξει και συχνά επισκέπτεται κυρίως τα καλοκαίρια με την οικογένεια του.

Όπως ανέφερε στην συνέχεια, ο κόσμος που μένει εκεί και τον γνωρίζει δεν έχει αρνητική εικόνα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.