Τάσος Χαλκιάς: Και επίσημα στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Πότε ξεκινά γυρίσματα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Χαλκιάς: Και επίσημα στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε έγινε γνωστή η είδηση πως ο Τάσος Χαλκιάς συμφώνησε και ξεκινάει και επίσημα στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Ο ηθοποιός δε θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη σειρά πριν από λίγες μέρες, αλλά θα προστεθεί στην πλοκή και θα δώσει απαντήσεις σχετικά με την εξαφάνιση του Παρασκευά από το χωριό.

Τάσος Χαλκιάς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε το σχετικό ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του Open και εξήγησε πως σήμερα πέφτουν οι τελικές υπογραφές και πως την Δευτέρα, ο ηθοποιός ξεκινάει τα γυρίσματα στη σειρά.

Τι θα γίνει με τον ρόλο του Παρασκευά στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

«O χαρακτήρας του Παρασκευά θα πάψει να υφίσταται. Στη σειρά θα μπει ως ρόλος ο αδερφός του Παρασκευά (ο Τάσος Χαλκιάς). Θα γίνει μια αφήγηση στη σειρά για να μπει ο νέος ρόλος. Ακούμε και εμείς τα ονόματα που γράφονται ως υποψήφιοι για να μπουν στη σειρά, απλά τίποτα δεν είναι ακόμη κλεισμένο. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ από τα ΜΜΕ τα ακούω. Πιθανό κάποιο από αυτά τα ονόματα να ισχύει» είπε χαρακτηριστικά.