Η Φάρμα: Σε αυτόν τον χώρο θα γίνονται τα αγωνίσματα

Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό του αγροκτήματος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Σε αυτόν τον χώρο θα γίνονται τα αγωνίσματα

Η Φάρμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο αγρόκτημα στο οποίο θα πραγματοποιούνται τα επεισόδια και τα αγωνίσματα και έκανε την πρώτη ξενάγηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 πριν από μερικές εβδομάδες και το μόνο σίγουρο είναι πως είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στο νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Φάρμα Τανιμανίδης

Ο παρουσιαστής έκανε μία μικρή ξενάγηση στον χώρο ενώ κάνει αδιάκοπες πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Φάρμα: Μπαίνει στο παιχνίδι η Σοφία Παυλίδου

Η Φάρμα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Πρωινό έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler, σύμφωνα με το οποίο, η Σοφία Παυλίδου είναι μία από τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι έτοιμος να φέρει πολλά μεγάλα ονόματα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει για τα καλά τη θέση του ανάμεσα στα ριάλιτι της εποχής.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη για την είσοδο της Σοφίας Παυλίδου, ενώ μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως στο παιχνίδι μπαίνουν οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θανάσης Πάτρας, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη πραγματοποιήσει την γενική πρόβα για την πρεμιέρα..

Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά την συμφωνία του με τον ΑΝΤ1

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα πριν από μερικές ώρες θέλησε να κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση της Φάρμας στο κανάλι και μετά από τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στα social media.

«Hello ANT1! Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινάει! (κι όπως ξέρετε μ’ αρέσουν πολύ τα ταξίδια!) Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες, που όπως και στις προηγούμενες που ήμαστε παρέα (World Party, Survivor, κτλ), να περιμένετε και πάλι διαφορετικά, καινοτόμα και πάνω από όλα ανθρώπινα project! Καλή μας αρχή! Υ.Γ. Ευχαριστώ για την φιλοξενία την Φαίη και τον Γιώργο. Καλή αρχή και σε σας», έγραψε ο παρουσιαστής στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης ANT1