Κλέλια Ρενέση: «Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;»

«Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους και στις θεσμικές καρέκλες;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλέλια Ρενέση: «Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;»

H Κλέλια Ρένεση ξέσπασε ξανά και αυτή τη φορά στο στόχαστρο της βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η Λίνα Μενδώνη.

Με ένα κείμενο της «καρφί» η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, προχωρώντας σε μια «επίθεση» κατά του πρωθυπουργού αλλά και της υπουργού Πολιτισμού, για την οποία πολλοί ηθοποιοί ζητούν την άμεση παραίτηση της.

Η Κλέλια Ρενέζη ζητά από τους αρμόδιους να πάρουν τις ευθύνες τους και να χειριστούν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει και όχι έτσι όπως συμφέρει τους περισσότερους.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρενέση για τον πρωθυπουργό και την Λίνα Μενδώνη

Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδωνη και ο Πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το «δημόσιο συμφέρον» που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον , αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς -διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;;; Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα «εγκαταστήσετε» και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση .

Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό «δημόσιο συμφέρον» κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα @zetadouka στην επιστολή της. Συμφωνώ κ προσθέτω : Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε;

Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι.

Κλέλια Ρενέση ανάρτηση για πρωθυπουργό