Νίκος Μουτσινάς: «Υπήρχε στον εγκέφαλο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί»

«Έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Υπήρχε στον εγκέφαλο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Μαρία Κοκολάκη και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια θέση, είναι ένα πράγμα, δεν είναι αποδεκτό, δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη φορά ήρθε να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι και οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα να αντιληφθούν ότι όχι, δεν είναι υποχρεωτικό.

Νίκος Μουτσινάς για καταγγελίες

Ο άλλος δεν έχει καμία δύναμη πάνω σου! Όλοι που έχουν καταχραστεί την εξουσία να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν κάνει λάθος. Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια; Έχει συμβεί!»

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Προφανώς υπήρχε στον εγκέφαλο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί αλλιώς θα σταματούσαν κάποια στιγμή. Οπότε εκεί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο κομμάτι φόβου υπήρχε προς τα θύματα και πόσο μεγάλο κομμάτι εξουσίας ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς»! Λίγο αργότερα ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στο Survivor 4.

Νίκος Μουτσινάς: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στη Ζέτα Δούκα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα υποστήριξης στην Ζέτα Δούκα αλλά και στις άλλες γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός, όπως έκαναν και πολλοί άνθρωποι του χώρου, στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα μετά από τις δηλώσεις που έκανε για τη λεκτική και σωματική βία που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη.

Έτσι ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε ένα πολύ εύστοχο σκίτσο, το οποίο αναπαριστά ένα διάλογο από την ελληνική επανάσταση. Στο εν λόγω σκίτσο, η βασική ερώτηση είναι το γιατί αποφάσισαν οι Έλληνες να επαναστατήσουν τότε και η απάντηση ταιριάζει άριστα στο κίνημα των γυναικών που αποφάσισα να σπάσουν τη σιωπή τους τώρα.

Νίκος Μουτσινάς Γιώργος Κιμούλης

Μάλιστα, κάτω από το σκίτσο, ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε: «Να γιατί τώρα... Γιατί κάποτε πρέπει».