Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω, ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα»

Αναφέρθηκε στα περιστατικά παρενόχλησης που αντιμετώπισε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω, ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα»

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στα περιστατικά με παρενοχλήσεις που αντιμετώπισε στο παρελθόν, χωρίς όμως να τα διευκρινίζει και να τα αναλύει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να έχει βιώσει και αυτή παρόμοια προβλήματα για αυτό και προχώρησε σε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη για τις παρενοχλήσεις

«Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα. Πάντα κάτι με συγκρατούσε κ με βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια, να λύνω θέματα “τέτοιου είδους” όσο γίνετε πιο άμεσα, χωρίς θόρυβο αλλά με μεγάλο ψυχικό κ οικονομικό́ κόστος. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να έχω ψυχική ηρεμία.

Και πάντα προσπαθούσα να έχω μια μικρή “καβάτζα” για τον-την επόμενο-νη που θα αναγκαστώ να πω “όχι” ή “ως εδώ”. Και πάντα όταν τελείωναν τα αποθέματα ξεκινούσα πάλι και πάλι από την αρχή. Χωρίς θόρυβο, χωρίς πανικό.

Έκανα και λάθη. Ναι. Ξεφεύγεις από την Σκύλλα κ σε αρπάζει η Χάρυβδη. Είναι θέμα επιλογής και ευτυχώς όχι πάντα. Δρόμος γεμάτος εμπόδια κ βαθιές λακούβες αυτή η δουλειά, όπως και η ίδια η ζωή.

Και αν θες να περπατάς μπροστά στα φώτα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ταμπέλες στο κούτελο και να κοιμάσαι καλά τα βράδια, αυτή είναι η διαδρομή αν με ρωτάς. Φοράς το μεγαλύτερο σου χαμόγελο και προχωράς χωρίς να αφήνεις τα “μήπως” σου να γίνουν “δεν έπρεπε”».

Μαριάντα Πιερίδη ανάρτηση για παρενοχλήσεις

Λίγα λόγια για την ζωή της Μαριάντας Πιερίδη

Γεννήθηκε στην Κύπρο. Από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της και έζησε στο Αίγιο. Έκανε μουσικές σπουδές στο Ωδείο Αττικής και συμμετείχε φωνητικά σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1995 κάνοντας φωνητικά στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, με βασική ερμηνεύτρια την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, στο τραγούδι "Ποια Προσευχή".

Έπειτα εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα. Στη δισκογραφία εισήλθε το 2002 όταν και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την επόμενη χρονιά βραβεύτηκε με το Βραβείο Αρίων στην κατηγορία Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη.

Ακολούθησαν συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως οι Γιάννης Πάριος, Νότης Σφακιανάκης, Αντώνης Ρέμος και Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Το 2012 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό χορευτικό show "Dancing with the stars 3" που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, από το οποίο αποχώρησε στο 3ο επεισόδιο. Από το 2012 μέχρι σήμερα εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 23:00 - 02:00. Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό αντιμετώπισε και μια μεγάλη απώλεια!