Ατύχημα για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Το ανακοίνωσε η ίδια με μία φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Κατερίνα Παναγοπούλου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε ένα ατύχημα ενώ έτρεχε στις σκάλες και έτσι χτύπησε το πόδι της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, κάνει μία νέα αρχή φέτος μετά από χρόνια που βρισκόταν στο Star.

Η χθεσινή μέρα ωστόσο δεν ήταν και τόσο καλή για εκείνη αφού πάνω στη βιασύνη της είχε ένα ατυχηματάκι, το οποίο δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά σίγουρα πόνεσε πολύ.

«Και ναι! Μια τυχερή μέρα ξεκίνησε. ΥΓ: Μην τρέχετε σε σκάλα.»

Κατερίνα Παναγοπούλου ατύχημα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Έκανε την αποκάλυψη για την καταγωγή της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή καθώς και για την αληθινή καταγωγή της.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, η αγαπητή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μιλά για την επαγγελματική της πορεία, το βελούδινο «διαζύγιο» με το Star - δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτησή της μετά το τελευταίο της δελτίο - και τη μεταγραφή της στο Mega καθώς και για όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.