Ναταλία Γερμανού: «Πιάστηκα κορόιδο με το θέμα των ονομάτων που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό»

«Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Πιάστηκα κορόιδο με το θέμα των ονομάτων που βγαίνουν τον τελευταίο καιρό»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού φάνηκε να είναι πραγματικά αγανακτισμένη με το θέμα των καταγγελιών και έτσι, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως αισθάνεται «κορόιδο» για ονόματα, που ακούστηκαν, τα οποία δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό της.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Έφης Ρασσιά για τον Χάρη Ρώμα. Αφού η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον ηθοποιό, ξεκαθάρισε πως όταν άρχισε να ακούει τα ονόματα των καταγγελλόμενων, έπεσε από τα σύννεφα.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Εγώ νιώθω ότι πιάστηκα τόσο πολύ κοροϊδο αυτές τις μέρες. Όχι με το θέμα του Χάρη, αλλά με άλλους ανθρώπους που βγαίνουν αυτό τον καιρό. Για ανθρώπους που πιθανόν να ήμουν πολύ σίγουρη, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πιαστεί τόσο πολύ κορόιδο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

«Όταν μια γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

Έξαλλη εμφανίστηκε μετά τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, και θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε βίντεο με τις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού και με τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Στα συν του Παύλου Χαϊκάλη είναι ότι βγήκε επώνυμα και μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του. Στα πλην του όμως τα οποία είναι και πολλά... πρώτο και κυριότερο είναι ότι όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Ο ηθοποιός είπε ότι είναι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, δεν τα παρατάει εύκολα. Καταρχάς λοιπόν όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι, ξεκινάμε από εκεί. Παρ’ όλα αυτά όμως, υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης.

Γερμανού για δηλώσεις Χαϊκάλη

Δηλαδή αν μια γυναίκα σου λέει όχι και εσύ είσαι ένας άνδρας που θες να συνεχίσεις να το πολεμάς, για να κερδίσεις την καρδιά της, μπορείς να στείλεις λουλούδια, μπορείς να στείλεις μία τούρτα, μπορείς να στείλεις ένα ευγενικό μήνυμα ότι «δέχομαι, αλλά παρ’ όλα αυτά, αν αλλάξεις γνώμη πάντα εγώ θα περιμένω. Υπάρχουν πάντα τρόποι».