Χρήστος Λούλης: «Ας μην καθίσουμε άλλο φρόνιμα»

«Πρέπει να καθαρίσει ο χώρος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Λούλης: «Ας μην καθίσουμε άλλο φρόνιμα»

Το πρωί της Κυριακής ο Χρήστος Λούλης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον χώρο του θεάτρου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι ακόμα η ώρα για να κάτσει κανείς φρόνιμα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε συγκεκριμένα στην φράση του Σταμάτη Φασουλή «να καθίσουν φρόνιμα» και εξήγησε πως εδώ και χρόνια τα θύματα σωπαίνουν, επομένως δε είναι ανάγκη να το κάνουν και τώρα.

Χρήστος Λούλης καταγγελίες

Οι δηλώσεις του Χρήστου Λούλη

«Μένω να κοιτάζω αυτή την κατάσταση με μεγάλη αμηχανία. Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο. Ούτε σεξουαλική παρενόχληση τέτοιου είδους αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία.

Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. «Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει πως έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξεις, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια, τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις «κάτσε φρόνιμα πάλι».

Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο. Ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Χρήστος Λούλης: Θα προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο Χρήστος Λούλης με μια ανάρτηση του πληροφόρησε όσους τον ακολουθούν πως πρόκειται να προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αφού κάποιος μιλάει εξ ονόματος του.

Με ένα story του ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η ανάρτηση του Χρήστου Λούλη

“Επειδή πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα υποτιθέμενο tweet δικό μου που παροτρύνει κάποιους να “ηρεμήσουν”, να πληροφορήσω όποιον ενδιαφέρεται ότι είναι ψεύτικο. Ο λογαριασμός μου είναι ενένεργος εδώ και έξι μήνες, ούτε το password δεν θυμάμαι! Και όχι δεν θέλω να ηρεμήσουν τα πράγματα, ούτε έχουμε όλοι τις βρωμιές μας… τα υπόλοιπα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης ενώ θύμα απάτης έπεσε και η Ναταλία Γερμανού.

χρήστος λούλης δίωξη ηλεκτρονικού εκλήματος