Οργισμένη η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή της Γερμανού - «Έλεος με την ανθρωποφαγία»

Φώναζε και έκλαιγε στον αέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένη η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή της Γερμανού - «Έλεος με την ανθρωποφαγία»

Η Κοραλία Καράντη επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκειμένου να απαντήσει στα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της για τις δηλώσεις της στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η ηθοποιός ήταν πραγματικά οργισμένη και φώναζε δυνατά στο τηλέφωνο ενώ κάποια στιγμή έβαλε και τα κλάματα από την ένταση.

Η Ναταλία Γερμανού από τη μεριά της προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ την ίδια στιγμή εξήγησε στην Κοραλία Καράντη ποια ήταν η θέση που πήρε η εκπομπή για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Οι δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη

«Δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν συχνά να πουν την άποψή τους και τη γνώμη τους. Θα έπρεπε νομίζω να με έχει προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες-από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή Πάμε Δανάη- προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου.

Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές, που δεν έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δεν έχω facebook και Instagram και δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω αμέσως κάτι που αφορά τους μετανάστες.

Μου χτυπάτε ένα πράγμα, για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων, μέλη της οικογένειάς μου ήταν μετανάστες στα πέρατα της γης. Η καλύτερη φίλη μου αυτή τη στιγμή είναι μετανάστρια. Έχω πολλούς φίλους. Δεν βγαίνω να το διατυμπανίσω.

Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία, που ακόμα κι ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος, στέκεται στο φανάρι, ακόμα κι αυτός μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα, επειδή είναι γυναίκα.

Κοραλία Καράντη Κοραλία Καράντη

Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω τη δειλία και τον φόβο που έχουν κι άλλοι άνθρωποι να πουν την αντίθετη γνώμη, γιατί νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία και το να βγει κάποιος να πει κάτι, δε θα βρεθεί αμέσως στον Καιάδα, επειδή έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Όποιος είδε την εκπομπή, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου θα καταλάβαινε» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, διάβασε μία ακόμα επιστολή που δεν δημοσίευσε μετά τις δηλώσεις της. «Έλεος! Με την ανθρωποφαγία, έλεος» συνέχισε η ηθοποιός.

Και λίγο αργότερα, ξέσπασε: «Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε. Είπα άλλα πράγματα που ενόχλησαν προφανώς. Αυτοί που ενοχλήθηκαν, πιάστηκαν από αυτό το φραστικό ατόπημα γιατί επί της ουσίας ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν».

Το «καρφί» της Φιλαρέτης Κομνηνού στην Κοραλία Καράντη - «Ψάξτε αλλού για bullying»

Η κορυφαία ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς Αγγελική, ανέβασε μία φωτογραφία ενός ανθρώπου από το Μπαγκλαντές ο οποίος της καθαρίζει τα τζάμια.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού συνόδευσε την ανάρτησή της με το παρακάτω σχόλιο: «Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί "γειά σου φίλη μου" η ψυχή μου γαληνεύει ..ψάξτε αλλού για bullying».

Φιλαρέτη Κομνηνού Κοραλία Καράντη