Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν θα αναγκαστεί να κινηθεί η δικαιοσύνη»

Η αυστηρή του ανάρτηση για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν θα αναγκαστεί να κινηθεί η δικαιοσύνη»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξήγησε πως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μαθευτούν όλα όσα έκαναν οι θύτες προκειμένου να λάβει δράση η δικαιοσύνη.

Ο ηθοποιός, που στάθηκε στο πλευρό όλων όσων έκαναν καταγγελίες και ιδιαίτερα στης συζύγου του, Λένας Δροσάκη, επέστρεψε με μία νέα ανάρτηση - «καρφί» για τους θύτες.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη» έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης καταγγελίες

Επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Μπουρδούμη - Μπήκαν στην μέση για να τους σταματήσουν

Μια είδηση που θα συζητηθεί έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο του.

«Λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης υπήρξε μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή. Το έμαθα από άνθρωπο που ήταν μπροστά. Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα.

Φιλιππίδης Μπουρδούμη τσακωμός

Είπαν ότι πρέπει οι κοινές σκηνές που είναι λίγες μεταξύ των δύο, θα πρέπει να τελειώσουν. Την Τετάρτη δεν τέλειωσαν και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μέχρι το Σάββατο ήταν μέσα» τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.