Διονύσης Σχοινάς: «Μπράβο στην τηλεόραση που λένε πως ''δικάζει'' αφού η πολιτεία δεν το κάνει»

«Μεγάλο ξεκαθάρισμα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Διονύσης Σχοινάς: «Μπράβο στην τηλεόραση που λένε πως ''δικάζει'' αφού η πολιτεία δεν το κάνει»

Στο Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν «παγώσει» την κοινωνία αφού τα θύματα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο.

«Συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Μακάρι όλος ο κόσμος που έχει υπάρξει θύμα να βγει και να τα πει. Μπράβο στην τηλεόραση -που λένε ότι δικάζει και πολύ καλά κάνει – αφού η πολιτεία δεν δικάζει. Ας δικάσει λοιπόν κάποιος. Με φοβίζει αλλά ξέρω ότι όλο αυτό δεν θα ξαναγίνει.

Όλα αυτά τα παιδιά έγιναν μια γροθιά για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Μεγάλο ξεκαθάρισμα. Τα αδικήματα παραγράφονται αλλά γίνανε, δεν παραγράφονται από τον άλλον. Μακάρι μέσω της τηλεόρασης να ανοίξουν αυτιά, μάτια και μύτες!». Την ίδια στιγμή ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε πως έχει δεχτεί παρενόχληση από σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά

Έπος! Το απολαυστικό βίντεο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά για τη συναυλία τους

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ετοιμάζουν τη συναυλία του για την ημέρα των ερωτευμένων και έτσι ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο Youtube ένα πραγματικά απολαυστικό βίντεο για να την προμοτάρουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να προσφέρει απολαυστικά στιγμιότυπα στους διαδικτυακούς του φίλους και μάλιστα, αυτή τη φορά το έκανε με τον πιο αστείο τρόπο.

Το live streaming concert που θα μεταδοθεί παγκοσμίως από τον χώρο του εμβληματικού Studio Sierra, θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Όσοι προμηθευτούν το ανάλογο εισιτήριο, θα έχουν πρόσβαση σε ένα ξεχωριστό pre-show event που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο για το live και θα καταλάβετε: