Νικολέτα Βλαβιανού: «Είναι μια παρέα, σε παίρνει η μπάλα επειδή διαλέγεις στρατόπεδο και σε αποκλείουν από δουλειές»

Αποκάλυψε το παρασκήνιο στο χώρο του θεάτρου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νικολέτα Βλαβιανού: «Είναι μια παρέα, σε παίρνει η μπάλα επειδή διαλέγεις στρατόπεδο και σε αποκλείουν από δουλειές»

Η Νικολέτα Βλαβιανού μίλησε στο Dot το μεσημέρι του Σαββάτου και αποκάλυψε για την σχέση της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

Επιπλέον η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια παρέα παραγωγών και σκηνοθετών που σε αποκλείουν από δουλείες όταν εμπλέκεσαι και παίρνει θέση σε ζητήματα.

«Ήταν λίγο απότομο για εμάς στην σειρά. Όλη η κατάσταση είναι περίεργη, μια ανακατάταξη και κρίση εξουσίας κι ηθών. Ευθύνεται κι η οικονομική κατάσταση κι ότι δεν υπάρχει άδεια ηθοποιού. Στις αρχές δουλεύαμε 5 χρόνια μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μετά χωρίσαμε κι επανήλθαμε μετά από κάποια χρόνια. Πάνε κι έρχονται οι παρέες. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα… Αυτό πάει και με τα χρόνια και με την εξουσία.

Υπήρξε μια δικαστική διαμάχη με έναν φίλο μου που ήταν εκτός… Μπλέχτηκα κι εγώ και με πήραν τα σκάγια ξώφαλτσα. Αυτό μου στοίχισε σε κάποιους αποκλεισμούς. Είναι μια παρέα όχι πολλοί άνθρωποι σκηνοθέτες και παραγωγοί και σε παίρνει πιο εύκολα η μπάλα επειδή διάλεξες στρατόπεδο και για αυτό δεν μιλάς, επειδή φοβάσαι τους αποκλεισμούς. Μου έκλεισαν πόρτες για πολλά χρόνια. Το έμαθα μετά από χρόνια. Σου προτείνουν να είσαι κάπου και μετά κόβεσαι.» είπε η ηθοποιός η οποία λίγες μέρες πριν «έκραξε» δημόσια ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες.

H συνέντευξη της Νικολέτας Βλαβιανού

Aκολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Νικολέττα Βλαβιανού: «Κάναμε μαζί την τελευταία σκηνή με τον Φιλιππίδη πριν μπει στο νοσοκομείο»

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, με συμπτώματα εγκεφαλικού και στην εκπομπή Ευτυχείτε μετέφεραν όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του.

Στην εκπομπή επίσης, μίλησε και η Νικολλέτα Βλαβιανού, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, πώς έχει αλλάξει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της σειράς, εξαιτίας της νοσηλείας του και αναμένουν να δουν τι θα γίνει με την πορεία της υγείας του.

«Κάναμε μαζί την τελευταία σκηνή πριν μπει στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος έχει κάποια θέματα υγείας, κάποια νοσήματα και από όλη αυτή την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί η υγεία του. Μας είχαν ανακοινώσει ότι έχουμε πράσινο φως για δεύτερη χρονιά, τώρα δεν γνωρίζουμε...» δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.