Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους

To επιβεβαίωσαν!

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους
News 14.02.2021 22:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το χαρμόσυνο νέο ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά του, μέσω εκπροσώπου του: «Επιβεβαιώνουμε ότι ο μικρός Άρτσι θα γίνει ο μεγάλος αδερφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Misan Harriman, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία, όπου απεικονίζεται η Μέγκαν με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου Χάρι στην εξοχή. Παράλληλα, έγινε σάλος με την αποκάλυψη «βόμβα» για το παλάτι του Buckingham!

μέγκαν μάρκλ έγγυος

Απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα social media Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν απενεργοποιήσαν τους λογαριασμούς τους στα social media καθώς δεν αντέχουν το «μίσος» που καθημερινά λαμβάνουν.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sunday Times το βασιλικό ζεύγος δεν έχει σκοπό να επανενεργοποιήσει τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram, όπου είχαν περισσότερους από 10 εκατομμύρια «ακολούθους», στις αρχές Απριλίου του 2020, όταν αποχώρησαν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Μια πηγή προσκείμενη στο ζεύγος ανέφερε ότι «δεν προβλέπεται» να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ίδρυμά τους, το Archewell, και ότι είναι «ελάχιστα πιθανό» να ενεργοποιήσουν ξανά τους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζεύγος «βγήκε από την πλάνη του» από το «μίσος» που βίωσε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και η Μέγκαν έκανε λόγο για μια «σχεδόν ανυπόφορη» εμπειρία από το τρολάρισμα στο διαδίκτυο. «Μου είπαν ότι το 2019 ήμουν το πρόσωπο που δέχτηκε το περισσότερο τρολάρισμα στο διαδίκτυο», δήλωσε εκείνη στο podcast «Teenager Therapy», μιλώντας για το αίσθημα «απομόνωσης» και τις «συνέπειες» από τη διαδικτυακή παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν έγκυος στον γιο της, τον Άρτσι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος και ο εγγονός της Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποιούν συχνά το Instagram, το Twitter και το Facebook για να προβάλουν τις επίσημες και φιλανθρωπικές δραστηριότητές τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε τον Instagram

"Σεισμός" στο Buckingham - Έγκυος ξανά η Μέγκαν Μαρκλ;

Share