Ελένη Μενεγάκη: Βίντεο από την χιονισμένη αυλή της βίλας της στα Μελίσσια

Είναι κατάλευκη και τεραστίων διαστάσεων! Εμείς την ζηλέψαμε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Βίντεο από την χιονισμένη αυλή της βίλας της στα Μελίσσια

Κατάλευκες είναι οι περιοχές των Βορείων Προαστίων στην Αττική και η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε βίντεο από την χιονισμένη αυλή της η οποία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η οικογένεια της παρουσιάστριας με το που ξύπνησε σήμερα 15/2 το πρωί αντίκρισε ένα κατάλευκο τοπίο έξω από τα παράθυρα και βγήκαν αμέσως έξω να το θαυμάσουν.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από το χώρο της τηλεόρασης έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένεια της. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να ετοιμαζόταν να πάει στην εκπομπή, σήμερα ωστόσο θα ευχαριστηθεί το χιόνι με τα παιδιά της.

Πριν λίγα λεπτά λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μας δώσει μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό τοπίο της αυλής της. Το χιόνι έχει κρύψει τα πάντα και πλέον είναι όλα λευκά. Ωστόσο, τα χιόνια έχουν δημιουργήσει και πολλά προβλήματα στην Αττική.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Η αυλή της μοιάζει με παραδοσιακό σοκάκι της Αθήνας

Ποιο Μοναστηράκι; Μια βόλτα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα στην αυλή της είναι αρκετή για να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα από τα σοκάκια της Αθήνας με τα γραφικά καφέ και το πράσινο τριγύρω.

Η Ελένη Μενεγάκη για μια ακόμα φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την μονοκατοικία της στα Μελίσσια κι εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Όπως φαίνεται η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεγνοιασιάς.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Κι ενώ η Ελένη φωτογραφίζεται στον κήπο, η πρώην σύντροφος του Ματέο φωτογραφίζεται με μαύρο καυτό μπικίνι.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη αυλή

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Μελίσσια

Έτσι είναι η θέα της αυλής από το σαλόνι της

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της. Τι περισσότερες φορές χαλαρώνει στο σπίτι της και θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία μέσα από το τεράστιο σαλόνι της που έχει θέα τον κήπο.

Η παρουσιάστρια έχει γίνει λάτρης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές στιγμές της, είτε από την Άνδρο, είτε εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι της, όπου χαλάρωνε και ξεκουραζόταν. Όπως είδαμε, το σαλόνι της είναι τεράστιο και συνδέεται με την κουζίνα της. Μάλιστα, η μπαλκονόπορτα έχει θέα τον τεράστιο κήπο της, τον οποίο λατρεύει.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι