Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη τους συνεργασία

Είναι γεγονός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Κυκλοφόρησε επίσημα η πρώτη τους συνεργασία

Η πρώτη επίσημη συνεργασία της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή μόλις κυκλοφόρησε και οι δύο τραγουδίστριες μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να δούμε από εκείνες μελλοντικά.

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από τότε που οι δύο δημοφιλείς και καταξιωμένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή του J2US, μια στιγμή που αναμφίβολα χαρακτηρίζεται ως ιστορική.

Έκτοτε οι δύο γυναίκες έχουν εκφράσει πολλές φορές την αμοιβαία αγάπη τους, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν την πρώτη τους συνεργασία, καθώς η συνάντηση τους ηχογραφήθηκε ως μία live "δισκογραφική" κυκλοφορία.

Με άλλα λόγια, το ηχητικό κομμάτι της συνάντησης των δύο σταρ είναι πλέον διαθέσιμο για τους χρήστες του Spotify ως Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή Duets από την Panik Records.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή η πρώτη τους κοινή συνεργασία

Δέσποινα Βανδή: «Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Μετά την ανακοίνωση πως το My Greece θα προβάλλεται πια από την συχνότητα του Mega, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε για το J2US και την συνάντηση της με την Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι πρώτοι της καλεσμένη στην ταξιδιωτική της εκπομπή - εδώ έγινε η ανακοίνωση - θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η πολύ καλή της φίλη Παρθένα Χοροζίδου.

“Ανυπομονώ για τα ταξίδια, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το πιο ασφαλή τρόπο. Απολαμβάνουμε την επαφή με τους ντόπιους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσο για το J2US που θα προσπαθήσει να συνδυάσει με την ταξιδιωτική της εκπομπή αλλά και την Άννα Βίσση σχολιάζει: “Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όπως εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια”