Το Πρωινό: Παραμένει σε καραντίνα η εκπομπή - Παράταση για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το Πρωινό: Παραμένει σε καραντίνα η εκπομπή - Παράταση για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» δεν θα προβληθεί αυτήν την εβδομάδα με το «Καλημέρα Ελλάδα» να το αντικαθιστά προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωινή εκπομπή σκόπευε να μείνει εκτός αέρα μόνο την Δευτέρα και την Τρίτη, ωστόσο φαίνεται τα πράγματα να άλλαξαν.

Όπως έγινε και σήμερα, έτσι και για ολόκληρη την εβδομάδα η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα, παρατείνεται για μια ώρα.

Ο λόγος της προσωρινής διακοπής του Πρωινού είναι ο εντοπισμός περισσότερων από έναν ανθρώπου του δυναμικού που είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Έτσι, όλοι οι συντελεστές της εκπομπής όφειλαν να μπουν σε καραντίνα ενώ θα υποβάλλονται συνεχώς σε επαναληπτικά τεστ.

Το πρωινό πρόγραμμα λοιπόν θα έχει στις 11 η ώρα την εκπομπή «Γειτονιές στο Πιάτο» ενώ 12-1 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη εκπομπή με όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Πρωινό καραντίνα και παράταση για το «Καλημέρα Ελλάδα»

Στο μεταξύ, δημοσιογράφος στο Καλημέρα Ελλάδα έβαλε το μαγιό του και έπεσε στα παγωμένα νερά

Ένας «ατρόμητος» δημοσιογράφος στην Καβάλα φόρεσε το μαγιό του και θέλησε να κάνει βουτιά στα παγωμένα νερά, ενώ το χιόνι δίπλα του είχε καλύψει τα πάντα.

Το απόσπασμα πρόβαλλε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του να έχουν μείνει άφωνοι.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος λίγο πριν βουτήξει είπε να σταματήσει το βίντεο να γράφει! Να σημειώσουμε πως αυτή την στιγμή γίνεται χαμός λόγω χιονιά και στην Αττική.