Βασίλισσα Ελισάβετ: Δηλώνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Τα πρώτα της συναισθήματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλισσα Ελισάβετ: Δηλώνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ γέμισε με χαρά και ευτυχία την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εξέφρασε τα πρώτα της συναισθήματα μέσω ενός εκπροσώπου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Στην ανακοίνωση επίσης δημοσιεύτηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία η Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φίλο τους και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου ότι τόσο η ίδια, όσο και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, είναι πολύ χαρούμενοι για την είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν: «Η η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρλος, και ολόκληρη η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα».

Βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Στο μεταξύ γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία - Ένατο δισέγγονο για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Σε πελάγη ευτυχίας είναι η βασιλική οικογένεια καθώς η πριγκίπισσα Ευγενία έγινε για πρώτη φορά μανούλα με την βασίλισσα Ελισάβετ να αποκτά το ένατο δισέγγονο της.

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι μετά από δύο χρόνια γάμου. Ο επίσημος λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας στο instagram έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν μια φωτογραφία του ζευγαριού και έγραψαν στην λεζάντα: «Η Αυτού Υψηλοτάτη Πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε με ασφάλεια ένα γιο σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021, στο Νοσοκομείο του Πόρτλαντ. Ο σύζυγος της Πριγκίπισσας Τζακ Μπρουκσμπανκ, είναι ενθουσιασμένος. Το μωρό ζυγίζει περίπου 3,5 κιλά.

Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας της Υόρκης, η Σάρα, η Δούκισσα του Εδιμβούργου και η οικογένεια Μπρουκσμπανκ, ενθουσιάστηκαν με τα χαρμόσυνα νέα. Το αγόρι είναι το πρώτο παιδί της Πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρουκσμπανκ, το πρώτο εγγόνι της Δούκισσας της Υόρκης και το ένατο δισέγγονο για την Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η Αυτού Μεγαλειότητα και το μωρό είναι και οι δύο πολύ καλά». Εκτός από την πριγκίπισσα Ευγενία, και η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, Zara Tindall περιμένει μωράκι!

Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία