Καλογεράκου κατά Γονίδη: «Όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει»

Η δημόσια απάντηση στη δήλωση του που έφερε αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλογεράκου κατά Γονίδη: «Όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει»

Στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Σου Κου Family για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, ε την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Η ανάρτηση - απάντηση της Φιλίτσας Καλογεράκου στον Σταμάτη Γονίδη

Η Φιλίτσα Καλογεράκου θέλησε να απαντήσει στον Σταμάτη Γονίδη μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα instastory της.

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καλογεράκου κατά Γονίδη

Να σημειώσουμε πως η Φιλίτσα Καλογεράκου έχει αποκαλύψει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σεναριογράφο και μάλιστα την έχει αποκλείσει από δουλείες επειδή αντιστάθηκε. Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το 2017 η αγαπημένη ηθοποιός είχε ραντεβού με έναν γνωστό σεναριογράφο και παραγωγό της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, καθώς ο συγκεκριμένος άντρας της είπε πως αν δεν γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία τους.