Ιωάννα Μαλέσκου: Το on air τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον αδερφό της - «Να χαμογελάς και ότι κάνεις να...»

Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Το on air τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον αδερφό της - «Να χαμογελάς και ότι κάνεις να...»

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός της Ιωάννας Μαλέσκου συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή Love It προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλια της.

Την Κυριακή 14 του μηνός η λαμπερή παρουσιάστρια γιόρταζε τα γενέθλια της αλλά δυστυχώς μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα λόγω του κορωνοϊού και των των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο, πολλές ήταν οι εκπλήξεις που έλαβε από τους συνεργάτες της στην έναρξη της εκπομπής καθώς η ομάδα της μπήκε στο πλατό κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα και πολλά μπαλόνια.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς αμέσως μετά ο αδερφός της Ιωάννας που μένει στην Πρέβεζα τηλεφώνησε στην εκπομπή και της ευχήθηκε δημόσια.

Ειδικότερα, ο αδερφός της είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου ευχηθώ και από δω μέσα από την καρδιά μου. Πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιείς και δυνατή. Να χαμογελάς και ότι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Σ’ αγαπώ.» Η Ιωάννα στο μεταξύ αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, πριν ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης.

Ιωάννα Μαλέσκου τηλεφώνημα από τον αδερφό της

Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου - Πήρε τον πατέρα της τηλέφωνο on air

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 4/2 ο πατέρας της Ιωάννας Μαλέσκου και θέλησε να του στείλει της ευχές της στον αέρα της εκπομπής Love it, καθώς όπως δήλωσε, όλο το πρωί δεν πρόλαβε να τον πάρει τηλέφωνο.

Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε με τους συνεργάτες της, σκέφτηκε να τον καλέσει όσο βρισκόντουσαν on air, κάτι που τελικά έκανε, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΙ πατέρας

Ο πατέρα της όμως, όπως ήταν λογικό, την παρακολουθούσε από το σπίτι τους στην Κρήτη και χάρηκε πάρα πολύ με την έκπληξη της, καθώς είπε πως δεν την περίμενε με τίποτα. Δεν έλειψαν επίσης και τα θετικά σχόλια που έκανε για την ίδια, τους συνεργάτες και την εκπομπή της.

Λίγο πριν κλείσουν το τηλέφωνο , η Ιωάννα Μαλέσκου συγκινήθηκε πάρα πολύ! Ωστόσο, και χθες στην εκπομπή αναφέρθηκε στη ζωή της, λέγοντας πως έχει δουλέψει υποδοχή.