Το καρφί του Γιώργου Χρανιώτη στον Γονίδη - «Φαντάζομαι ότι και εγώ που έχω πάει σε σπίτια μάλλον θα έχω βιαστεί»

Η αιχμηρή του ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το καρφί του Γιώργου Χρανιώτη στον Γονίδη - «Φαντάζομαι ότι και εγώ που έχω πάει σε σπίτια μάλλον θα έχω βιαστεί»

Ο Γιώργος Χρανιώτης πέταξε το «καρφί» του στον Σταμάτη Γονίδη, μετά τις προκλητικές του δηλώσεις αναφορικά με την σεξουαλική παρενόχληση και τον βιασμό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστή είχε μιλήσει στο Σου Κου Family σχετικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου και μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία”.

Φυσικά, την δήλωση αυτή σχολίασαν πολλοί και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος σχεδόν καθημερινά τοποθετείται και εκφράζει την προσωπική του γνώμη αναφορικά με τα όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Ο ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε ένα κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε: “Φαντάζομαι κύριε Γονίδη, ότι και εγώ που έχω πάει σε πολλά σπίτια συναδέλφων και σκηνοθετών για να δουλέψω ή να κουβεντιάσω, μάλλον θα έχω βιαστεί. Αυτό δεν συναπάγεται από τα λεγόμενά σας”.

Το καρφί του Γιώργου Χρανιώτη στον Γονίδη

Και η Φιλίτσα Καλογεράκου τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

Στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Καλογεράκου κατά Γονίδη

Να σημειώσουμε πως η Φιλίτσα Καλογεράκου έχει αποκαλύψει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σεναριογράφο και μάλιστα την έχει αποκλείσει από δουλείες επειδή αντιστάθηκε. Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το 2017 η αγαπημένη ηθοποιός είχε ραντεβού με έναν γνωστό σεναριογράφο και παραγωγό της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, καθώς ο συγκεκριμένος άντρας της είπε πως αν δεν γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία τους.