Ευγενία Δημητροπούλου: «Οι θύτες να τιμωρηθούν και τα θύματα να δικαιωθούν»

Η αναφορά της ηθοποιού στις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευγενία Δημητροπούλου: «Οι θύτες να τιμωρηθούν και τα θύματα να δικαιωθούν»

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στη Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τόσο για τον χαρακτήρα της όσο και το αν θα συμμετείχε ποτέ σε παιχνίδι επιβίωσης ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε και την λεκτική βία που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

Σεξουαλική παρενόχληση το θέμα των ημερών. Δεχτήκατε ποτέ λεκτική ή σωματική βία και αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε;

Θεωρώ σπουδαίο αυτό που γίνεται και πιστεύω πως οφείλουμε όλοι αμέριστη συμπαράσταση στα θύματα. Πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες τη δύναμη να μιλούν και να αντιδρούν. Ναι, έχω αντιμετωπίσει περιστατικά λεκτικής βίας και πολλές φορές τα έβαζα με τον εαυτό μου που δεν είχα τη δύναμη, τα αντανακλαστικά και το θάρρος να αντισταθώ να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Αρκετοί συνάδερφοί σας μίλησαν ανοιχτά και με ονόματα. Πιστεύετε πως θα υπάρχει αποτέλεσμα ή είναι μια φούσκα που θα ξεφουσκώσει;

Θέλω να πιστεύω πως φυσικά θα υπάρχει αποτέλεσμα. Οι θύτες θα τιμωρηθούν, τα θύματα θέλω να δικαιωθούν και φυσικά όλο αυτό να εμποδίσει άλλους ανθρώπους από το να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Θα λέγατε ναι σε μια δελεαστική πρόταση που θα αφορούσε παιχνίδι επιβίωσης ή κριτική επιτροπή σε talent show;

Εξετάζω κάθε πρόταση τη στιγμή μου γίνεται. Πάντως αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν θα μπορούσα να με σκεφτώ σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης.

Πώς είναι η Ευγενία ως κορίτσι; Είναι τόσο ήρεμη όσο φαίνεται ή έχει και εκρήξεις;

Έχω εκρήξεις! Και είναι και έντονες! Απλώς δεν είναι πολύ συχνές. Όμως όταν εκραγώ, μπορώ να γυρίσω τον κόσμο ανάποδα και με επιχειρήματα.

Ευγενία Δημητροπούλου για σεξουαλική παρενόχληση

Ευγενία Δημητροπούλου: Σε σχέση με τον νευροχειρούργο, Στέλιο Βλατάκη

Ποιος Δημήτρης Ρουσέτος; Καμία σχέση! Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου οργίαζαν και φυσικά όλοι “ψυλλιάστηκαν” τον μέχρι πρότινος σύντροφό της με τον οποίο έχουν χωρίσει...

Σήμερα το YOU κάνει την αποκάλυψη του ονόματος του νυν αγαπημένου της, στο πλευρό του οποίου θα ντυθεί νυφούλα!

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You!

Ο άντρας, λοιπόν, που ετοιμάζεται να παντρευτεί την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια στον “Ήλιο” και στην καρδιά του δεν είναι άλλος από τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, διευθυντή της Β' Νευροχειρουργικής κλινικής του Doctors Hospital, που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών μερικούς μήνες πριν και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού σχεδόν αμέσως μετά την γνωριμία τους αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων εκείνος της έκανε πρόταση γάμου.

Ευγενία Δημητροπούλου σύντροφος στέλιος βλατάκης νευροχειρούργος

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά... Οι δυο τους έχουν ήδη συζητήσει για τον γάμο τους, που πιθανόν θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη με μπαλωθιές αλλά και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID...