Πάνος Μεταξόπουλος: Η on air πρότασή του στην Ιωάννα Μαλέσκου για το House of Fame

«Πάγωσε» η παρουσιάστρια μόλις την άκουσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Μεταξόπουλος: Η on air πρότασή του στην Ιωάννα Μαλέσκου για το House of Fame

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και λίγο πριν φύγει από το πλατό, αποφάσισε να κάνει μία πρόταση στην παρουσιάστρια για το House of Fame.

O διευθυντής της Ακαδημίας του House of Fame, μίλησε για την μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση αλλά και για το νέο πρότζεκτ που έκανε την πρεμιέρα του σήμερα το μεσημέρι - δείτε εδώ την είσοδο των παικτών.

Η πρόταση του Πάνου Μεταξόπουλου στην Ιωάννα Μαλέσκου

Για τη συμμετοχή του στο νέο μουσικό show του ΣΚΑΪ είπε: «Είχα τρία χρόνια να εμφανιστώ στην τηλεόραση και πριν από αυτό πάνω από 10 χρόνια».

Ιωάννα Μαλέσκου Πάνος Μεταξόπουλος

Και συνέχισε, λέγοντας: «Και στο παρελθόν όταν ασχολήθηκα με κάτι παρόμοιο ήταν ωραία η διαδικασία. Είχε πολλά στοιχεία από τη δουλειά μου. Το ίδιο που έκανα στη σχολή το έκανα σε ένα στούντιο και το έβλεπε και ο κόσμος».

Αμέσως μετά έκανε την πρόταση στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Θέλω να ρωτήσω κάτι. Η προηγούμενη ιδιότητά σας δεν ήταν δασκάλα; Ως διευθυντής της ακαδημίας σας προσκαλώ να έρθετε και να ψυχολογήσετε, να βοηθήσετε στη σκέψη των παιδιών για το πώς θέλουν να υπάρξουν».

Η παρουσιάστρια φυσικά δέχτηκε και ανανέωσαν το τηλεοπτικό ραντεβού τους.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η αποκάλυψη του Πάνου Μεταξόπουλου για τον Θέμη του House of Fame

Ένας από τους διαγωνιζόμενους του House of Fame είναι ο Θέμης, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε κρύβεται πίσω από την γνωστή drag queen, Holly Grace.

Ο ίδιος μέσα σε όλα αποκάλυψε πως Θέμης είναι η drag queen, Holly Grace, η οποία έχει εμφανιστεί σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας. Μάλιστα, ο Πάνος Μεταξόπουλος δήλωσε πως στα Live θα βλέπουμε τον Θέμη ως Holly Grace.

House of Fame ο Θέμης είναι η drag queen Holly Grace