Έρρικα Πρεζεράκου: «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτηση για την ανιψιά της - «Ας είναι η αγάπη μας φάρμακο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια του Παιδικού Καρκίνου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έρρικα Πρεζεράκου: «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτηση για την ανιψιά της - «Ας είναι η αγάπη μας φάρμακο»

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε χθες η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια του Παιδικού Καρκίνου.

Η καταξιωμένη αθλήτρια που χρειάστηκε να υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο, εδώ και αρκετό καιρό έχει μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους την μάχη που δίνει η μικρή Αναστασία με την ασθένεια αυτή και συνεχώς τους ενημερώνει για τις εξελίξεις της υγείας της.

Έτσι, με αφορμή την χθεσινή ημέρα η Έρρικα έστειλε το δικό της συγκινητικό και δυνατό συνάμα μήνυμα μέσα από μια φωτογραφίας της μικρής στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Έρρικα έγραψε στην λεζάντα: «Παγκόσμια ημέρα ενάντια του παιδικού καρκίνου… Ας είναι η αγάπη μας φάρμακο για όλα τα παιδιά του κόσμου… Σε αγαπάμε πολύ Αναστασια μου… παρά πολύ».

Να υπενθυμίσουμ ότι η 7χρονη Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε στο Τέξας προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.

Έρρικα Πρεζεράκου ανάρτηση για την ανιψιά της

Η Πρεζεράκου μοιράστηκε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρή Αναστασία - «Ο όγκος έχει..»

Εξελίξεις σημειώθηκαν με την υγεία της 7χρονης ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η μικρούλα.

Η Έρρικα έχει μοιραστεί μαζί με τον κόσμο όλο το ταξίδι της μικρής Αναστασίας η οποία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου.

Η γνωστή αθλήτρια, που έκανε μόλις και ένα δεύτερο χειρουργείο, συνεχώς αναρτά αρκετά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, που τόσο πολύ την έχουν στηρίξει, για την πορεία της υγείας της ανιψιάς της.

Έτσι, αποκάλυψε και τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε η Αναστασία λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές για την Αναστασία. Έκανε την μαγνητική και βγήκαν τα αποτελέσματα.

Ο όγκος έχει παραμείνει σταθερός αλλά αυτό δείχνει ότι η Αναστασία ανταποκρίνεται στην θεραπεία, οπότε συνεχίζουμε την μάχη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Έρρικα Πρεζεράκου