Νίκος Μουτσινάς: «Νομίζω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει... αυτό θέλω»

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο Σημείο Συνάντησης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Νομίζω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει... αυτό θέλω»

Χθες το βράδυ ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ και μέσα σε όλα αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική σχέση για εκείνον.

Ο γνωστός παρουσιαστής που πρόκειται να τον βλέπουμε στο ΣΚΑΙ και του χρόνου αναφέρθηκε επίσης για το πως αντιμετωπίζει την πανδημία αλλά και ποια εκπομπή θα επιθυμούσε να κάνει.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο.

Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει.

Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει”».

Αμέσως μετά, ο Νίκος πρόσθεσε: «Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το “Καλό Μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο “Δέστες τους” μαγεία ήταν.

Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Θα ήθελα να κάνω το Saturday Night Live… Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

Νίκος Μουτσινάς: «Υπήρχε στον εγκέφαλο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και την Μαρία Κοκολάκη και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια θέση, είναι ένα πράγμα, δεν είναι αποδεκτό, δεν ήταν ποτέ αποδεκτό, απλά αυτή τη φορά ήρθε να καθίσει ωραία και καθαρά, να το αντιληφθούν όλοι και οι άνθρωποι που έχουν πέσει θύματα να αντιληφθούν ότι όχι, δεν είναι υποχρεωτικό.

Νίκος Μουτσινάς για καταγγελίες

Ο άλλος δεν έχει καμία δύναμη πάνω σου! Όλοι που έχουν καταχραστεί την εξουσία να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν κάνει λάθος. Άκουσα ότι σε σχέση με την Μπεκατώρου έχει παραγραφεί το αδίκημα. Εκεί θα ήθελα να κάνω ένα κίνημα. Τι εννοείς ότι περάσανε τα χρόνια; Έχει συμβεί!»

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Προφανώς υπήρχε στον εγκέφαλο τους ότι δεν πρόκειται ποτέ να μαθευτεί αλλιώς θα σταματούσαν κάποια στιγμή. Οπότε εκεί συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο κομμάτι φόβου υπήρχε προς τα θύματα και πόσο μεγάλο κομμάτι εξουσίας ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι που έλεγαν ότι “εμένα δεν θα με κουνήσει κανείς»! Λίγο αργότερα ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στο Survivor 4.